Οι SPECTRUM MORTIS αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Οι SPECTRUM MORTIS αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Οι Ισπανοί Occult Death Metallers SPECTRUM MORTIS, πρόσφατα αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τον τίτλο «Bit Meseri -The Incantation», το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι του 2022 από την Listenable Records.

Οι SPECTRUM MORTIS ιδρύθηκαν το 2015 και έχουν κυκλοφορήσει δύο μίνι άλμπουμ, το “Blasphemare Nomen Eius” το 2016 και το “קדוש” το 2018, και ένα split άλμπουμ με τους HACAVITZ από το Μεξικό με τίτλο “Ad Noctem”.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Khaos Diktator design

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Θέλαμε να ανακτήσουμε την ουσία και των δύο μίνι άλμπουμ και να τα μεταφράσουμε σε μια αυθεντική μαύρη γιορτή για να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις σκοτεινές τέχνες και τις διαστάσεις που καταφέραμε να δημιουργήσουμε με αυτά τα έργα. Αυτό το συνάφι θα συνεχίσει να γράφει ψυχρά riffs του θανάτου κάτω από το μονοπάτι των προγονικών τελετών και παραδόσεων, πάντα με χαμηλή ακραία προσοχή και σκοτεινή αφοσίωση

Οι SPECTRUM MORTIS συγκεντρώνουν σταθερά μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του σκοτεινού και αυθεντικού Death Metal, το οποίο είδος διαδόθηκε τα τελευταία χρόνια από μπάντες όπως οι NECROS CHRISTOS και οι DEAD CONGREGATION μεταξύ άλλων.

Λίστα Τραγουδιών:

01. An
02. Utu-Abzu
03. U-Anne-Dugga
04. Bit Meseri
05. Uanna
06. An-Enlilda
07. El Sol de Eridu
08. Shamash

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση