Οι SERPENTS IN PARADISE κυκλοφορούν βίντεο για το «Sun May Shine» με τη συμμετοχή του Stu Block.

You are currently viewing Οι SERPENTS IN PARADISE κυκλοφορούν βίντεο για το «Sun May Shine» με τη συμμετοχή του Stu Block.

Στις 8 Ιουλίου, οι SERPENTS IN PARADISE κυκλοφόρησαν το πολυσυζητημένο ντεμπούτο άλμπουμ τους «Temptation» μέσω της MDD Records, με πέντε guest τραγουδιστές: Gianni Pontillo (VICTORY), Stu Block (ex-ICED EARTH), Herbie Langhans (FIREWIND, AVANTASIA) Mark Fox (SHAKRA) και Alex Kühner (HIGH TIDE).

Το άλμπουμ περιέχει 11 προσγειωμένα Hard Rock τραγούδια και το «Sun May Shine», που τραγουδάει ο Stu Block, είναι επίσης μια εντυπωσιακή power ballad παγκόσμιας κλάσης. Το στοιχειωτικό ρεφρέν ταιριάζει, αν και το τραγούδι έχει διαφορετική πρόθεση στην προέλευσή του, λίγο σε αυτή την εποχή και μπορεί να δώσει λίγη ελπίδα σε άλλους, γιατί όπως λέει: «I won’t fear the dark because I know that tomorrow sun may shine». Το τραγούδι είναι πλέον διαθέσιμο σε συνδυασμό με ένα ατμοσφαιρικό βίντεο στίχων.

Προσγειωμένοι, σταθεροί και όμως με αυτό το κάτι που κάνει τους SERPENTS IN PARADISE να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Αν υπάρχει ένα θετικό στοιχείο που μπορούμε να πάρουμε από τα τελευταία 2 χρόνια πανδημίας του Covid, είναι ότι αμέτρητοι μουσικοί και συγκροτήματα χρησιμοποίησαν το ακούσιο ρεπό τους για να ετοιμάσουν νέα άλμπουμ ή ακόμα και νέα πρότζεκτ. Αυτό ισχύει και για τους SERPENTS IN PARADISE. Μετά τη διάλυση των SPITEFUEL, ο κιθαρίστας Tobias Eurich δεν ήθελε απλά να κρεμάσει την κιθάρα του, αλλά να αφοσιωθεί περισσότερο σε κάτι που είχε παραμεληθεί τα προηγούμενα χρόνια: το συμπαγές Hard Rock. Περισσότερο blues, περισσότερη βρωμιά και περισσότεροι ήρωες κιθαρίστες (Slash, Page, Young) από τα νιάτα του. Στο πρόσωπο του Matthias Lüönd και του Jason-Steve Mageney, βρέθηκαν γρήγορα οι κατάλληλοι συνοδοιπόροι για ένα φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο είχε επίσης ως στόχο αργά ή γρήγορα να βγει στις σκηνές.

Καθώς δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί ο κατάλληλος τραγουδιστής στην ευρύτερη περιοχή, ωρίμασε η ιδέα να υλοποιηθεί το όλο εγχείρημα με τη βοήθεια διαφόρων προσκεκλημένων τραγουδιστών. Τελικά, ο Gianni Pontillo (VICTORY), Stu Block (ex-ICED EARTH), Herbie Langhans (FIREWIND, AVANTASIA) Mark Fox (SHAKRA) και Alex Kühner (HIGH TIDE), ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και τα τραγούδια και συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο σε αυτό το άλμπουμ. Το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό, απίστευτα ώριμο Hard Rock άλμπουμ.

Λίστα κομματιών:

 1. Love Bites
 2. Tomorrow Never Comes
 3. Where’s The Rock ‘n’ Roll Gone?
 4. Moonshine Blues
 5. Black Hole
 6. Sun May Shine
 7. Mojo Man
 8. Overrated
 9. Get Lost Again
 10. Ghost Lights
 11. Smoke & Mirrors

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το Sun May Shine» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση