Οι PSYCROPTIC κυκλοφόρησαν βίντεο στίχων για το νέο τους single «Exitus».

You are currently viewing Οι PSYCROPTIC κυκλοφόρησαν βίντεο στίχων για το νέο τους single «Exitus».

Οι Αυστραλοί Tech/Death Metallers PSYCROPTIC, έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους κομμάτι, «Exitus», συνοδευόμενο από ένα βίντεο στίχων σε παραγωγή της Aimed & Framed. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο όγδοο στούντιο άλμπουμ της μπάντας, «Divine Council», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου μέσω της Prosthetic Records.

Ο τραγουδιστής Jason Peppiatt, σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Το ‘Exitus’ είναι ένα τραγούδι που είναι χτισμένο γύρω από ένα μεγάλο, επικό ρεφρέν και έχει πολύ δυναμική ώθηση και έλξη καθ’ όλη τη διάρκεια. Θέλαμε οι στίχοι να έχουν ένα ισχυρό concept που να ταιριάζει με την αίσθηση του τραγουδιού και το ‘Exitus’ εμβαθύνει στο θέμα των στιγμών που προηγούνται του θανάτου ενός ζωντανού οργανισμού.»

To εξώφυλλο είναι δημιουργία του Eliran Kantor

Τα αδέρφια Dave Haley (ντραμς) και Joe Haley (κιθάρα) έχουν κατευθύνει τους PSYCROPTIC μέσα από διαφορετικές αποχρώσεις του Death Metal, από το τεχνικό μέχρι το πειραματικό, με τον μακροχρόνιο τραγουδιστή και στιχουργό Jason Peppiatt και τον μπασίστα Todd Stern να εμπλουτίζουν περαιτέρω τον ήχο της μπάντας για να δημιουργήσουν κάτι που είναι χαρακτηριστικά PSYCROPTIC.

Ο αρχικός τραγουδιστής Jason Keyser θεωρείται εδώ και καιρό μέλος της μεγάλης οικογένειας των PSYCROPTIC, και στο «Divine Council», συνεισφέρει φωνητικά στα κομμάτια του άλμπουμ. Καθώς ο Peppiatt έγραψε τους στίχους και τα φωνητικά μοτίβα, το γκρουπ ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει μια διευρυμένη παλέτα στυλ για να ενισχύσει περαιτέρω τον ήχο του, με την ευγενική χορηγία του Keyser και τα πρόσθετα φωνητικά από την Amy Wiles, επιτυγχάνοντας μια συλλογική προσέγγιση που συμπληρώνει τους Haleys.

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα μεταφέρεται στους στίχους που περιγράφουν λεπτομερώς τους αμέτρητους τρόπους με τους οποίους τα ανθρώπινα όντα σπαταλούν, καταστρέφουν ή απαξιώνουν ό,τι έχουν μπροστά τους – που αποτυπώνονται στο υποβλητικό εξώφυλλο του άλμπουμ, ευγενική προσφορά του δημιουργού Eliran Kantor. Με αφηγηματικά νήματα που ανατρέχουν σε κομμάτια τόσο στο ομώνυμο άλμπουμ τους όσο και στο «As The Kingdom Drowns», οι PSYCROPTIC έχουν βρει ακόμα περισσότερους νέους τρόπους για να εξερευνήσουν την εγγενή ανικανότητα του ανθρώπου να δει τη μεγαλύτερη εικόνα – ή να αλλάξει πορεία πριν ο άθλιος θάνατος γίνει ένα συντριπτικό αναπόφευκτο.

Το «Divine Council» είναι ένα άλμπουμ που αποπνέει αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και μια χαλαρή αυτοπεποίθηση που αρμόζει σε μια μπάντα με μια πλούσια κληρονομιά πίσω της και ένα απεριόριστο μέλλον μπροστά της.

Λίστα κομματιών:

  1. Rend Asunder
  2. A Fool’s Errand
  3. This Shadowed World
  4. Enslavement
  5. Ashes of Our Empire
  6. The Prophet’s Council
  7. Awakening
  8. A Fragile Existence
  9. Exitus

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Exitus» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση