Οι KORPIKLAANI κυκλοφορούν την αγγλική έκδοση του τελευταίου τους single «Crystallomancy».

You are currently viewing Οι KORPIKLAANI κυκλοφορούν την αγγλική έκδοση του τελευταίου τους single «Crystallomancy».

Μόλις πρόσφατα, οι Φινλανδοί Folk Metallers KORPIKLAANI, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο «Krystallomantia», το οποίο είδε τη μπάντα να συνδυάζει τον ήχο-σήμα κατατεθέν της με τους πιο πολιτικά επηρεασμένους στίχους της μέχρι σήμερα. Το μελαγχολικό, αλλά και αισιόδοξο αντιπολεμικό τραγούδι γράφτηκε για τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Τώρα, οι KORPIKLAANI ακολουθούν με μια αγγλική εκτέλεση του κομματιού, για να κάνουν το σημαντικό μήνυμα του πιο προσιτό στο διεθνές κοινό.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jan Yrlund

Ο Jonne σχολιάζει: «Δούλευα πάνω σε αυτό το τραγούδι για αρκετό καιρό, αλλά όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, ήταν φυσικό να γράψω αυτούς τους στίχους και να ολοκληρώσω το τραγούδι. Σχεδιάζαμε να το κυκλοφορήσουμε αργότερα φέτος, ωστόσο όταν το Faine Misto μας ζήτησαν να εμφανιστούμε στο φεστιβάλ τους στην Πολωνία ως φιλανθρωπική εκδήλωση, μας φάνηκε ιδανική στιγμή για να το κυκλοφορήσουμε. Το εξώφυλλο, που έγινε και πάλι από τον Jan Yrlund, δείχνει τον αντίκτυπο και τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι μας. Ειρήνη και αγάπη».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Crystallomancy» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση