Οι HOUR OF PENANCE ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ.

You are currently viewing Οι HOUR OF PENANCE ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ.

Οι Ιταλοί Tech-Death Metallers HOUR OF PENANCE ξεκίνησαν την ηχογράφηση του 9ου πολυαναμενόμενου άλμπουμ τους που θα ακολουθήσει το «Misotheism» από το 2019. Το συγκρότημα ξεκίνησε με τα ντραμς, που θα ηχογραφηθούν από τον Giacomo Torti, που εντάχθηκε στο συγκρότημα ως πλήρες μέλος τον Δεκέμβριο. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο από τα Bloom Studios στη Ρώμη όπου γίνονται οι ηχογραφήσεις.

https://www.youtube.com/shorts/lBEnk330yEk

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι βρισκόμαστε για ακόμα μία φορά στο στούντιο, για το 9ο άλμπουμ μας. Η πανδημία που μας στέρησε τη δυνατότητα να παίζουμε ζωντανά όλο αυτό τον καιρό μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε με νέο υλικό αλλά και να επεξεργαστούμε κάθε μικρή λεπτομέρεια των νέων τραγουδιών μας. Μόλις ξεκινήσαμε τις ηχογραφήσεις στο στούντιο οπότε θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε κάποιο τραγούδι, αλλά να είστε σίγουροι ότι η υπομονή σας θα ανταμειφθεί. Θα αποκαλύψουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram».

Παράλληλα με το 9ο άλμπουμ, οι HOUR OF PENANCE θα επανακυκλοφορήσουν το τελευταίο τους άλμπουμ «Misotheism» με τη συνεργασία της Agonia Records στις 27 Ιανουαρίου σε CD, LP και MC.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το «Misotheism» στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση