Οι HOLY MOSES δουλεύουν πάνω στο νέο τους άλμπουμ και υπογράφουν με την Fireflash Records.

You are currently viewing Οι HOLY MOSES δουλεύουν πάνω στο νέο τους άλμπουμ και υπογράφουν με την Fireflash Records.

Οι HOLY MOSES είναι ένα οικείο όνομα στη διεθνή Metal σκηνή. Το πολύπλευρο Thrash Metal τους, η χαρισματική φωνή της front-woman Sabina Classen και ο μοναδικός συνδυασμός παραδοσιακής συμπεριφοράς και πειραματικής εξέλιξης έχουν συμβάλει καθοριστικά στην καθιέρωση της μπάντας ως μια γνωστή και αξιόπιστη οντότητα από την αρχή της καριέρας τους στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Με κλασικά κομμάτια όπως το «Finished With The Dogs» (1987), το «The New Machine Of Liechtenstein» (1989), το «World Chaos» (1990) ή το «Terminal Terror» (1991), οι HOLY MOSES έγραψαν ιστορία στο Metal.

Οι HOLY MOSES ανακοινώνουν την υπογραφή συμβολαίου με την νεοϊδρυθείσα εταιρεία Fireflash Records, υποεπιχείρηση της Atomic Fire Records (MESHUGGAH, HELLOWEEN, AMORPHIS και άλλοι). «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και χαρούμενη που βρήκαμε μια νέα δισκογραφική στέγη για τους HOLY MOSES μέσω του παλιού μας φίλου και συνοδοιπόρου Wossi, ο οποίος ξεκίνησε την Fireflash Records για εμάς με το πλήρες υπόβαθρο υποδομών της Atomic Fire Records. Ο Wossi ήταν πάντα οπαδός των HOLY MOSES και έχει βάλει την αγάπη του για τη μουσική σε ένα απίστευτο, επιτυχημένο πλαίσιο, οπότε ανυπομονώ πολύ για τη συνεργασία μεταξύ των HOLY MOSES και της Fireflash Records», σχολιάζει η Sabina Classen.

«Με τη δυνατότητα να υπογράψω και να συνεργαστώ με ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, τους HOLY MOSES, η ιδέα να διευθύνω τη δική μου εταιρεία, εκτός από την Atomic Fire, έγινε πραγματικότητα. Ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που στα 13 μου χρόνια στεκόμουν στο τοπικό μας δισκάδικο με το άλμπουμ ‘The New Machine Of Liechtenstein’ στα χέρια μου, έναν από τους πρώτους δίσκους που αγόρασα ποτέ. Αυτό το ακραίο και μοναδικό μείγμα δεν ήταν από αυτόν τον κόσμο, εθίστηκα εντελώς και έγινα φανατικός οπαδός της μπάντας- και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για την εμπιστοσύνη της Sabina και της μπάντας να γράψουμε μαζί αυτό το επόμενο κεφάλαιο», προσθέτει ο Markus Wosgien, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Fireflash Records.

Το τελευταίο τους άλμπουμ «Redefined Mayhem» (2014) ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός άλμπουμ που συνδυάζει επιδέξια το παρελθόν και το παρόν. «Οι HOLY MOSES δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ τυποποιημένα τραγούδια thrash, και δεν θα το κάνουμε ποτέ», εξηγεί με κάποια υπερηφάνεια η Sabina Classen. «Γράφουμε τραγούδια που αρέσουν σε εμάς τους ίδιους και δεν συμβιβαζόμαστε όσον αφορά τις τάσεις και τις παραχωρήσεις σε λανθασμένες προσδοκίες. Δεν χρειάζεται να ικανοποιούμε τους πάντες, είμαστε το δικό μας brand, έχουμε τον δικό μας ήχο, ο οποίος περιλαμβάνει περιστασιακά περίεργα beat, τεχνικά απαιτητικά περάσματα και ασυνήθιστες δομές συγχορδιών, καθώς και ενδιαφέροντες στίχους που ασχολούνται με τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων και του μυαλού τους.»

Το γεγονός ότι οι HOLY MOSES δεν παρουσιάζουν συμπτώματα κόπωσης οφείλεται κυρίως στην τέλεια ισορροπία στο line-ranks τους, που αποτελείται από ιδρυτικά μέλη και μουσικούς που έχουν παίξει και σε άλλα γκρουπ: Η frontwoman Sabina Classen είναι η φωνή και το πρόσωπο των HOLY MOSES από το 1981, ο μπασίστας Thomas Neitsch είναι στο συγκρότημα από το 2008, ο ντράμερ Gerd Lücking προστέθηκε στο σχήμα μαζί με τον κιθαρίστα Peter Geltat το 2011/2012. Αυτή η σύνθεση έχει αποδειχθεί φιλόδοξη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο Metal είδος.

«Αυτοί είναι οι HOLY MOSES. Το 2022/2023 θα ορίσουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συγκροτήματός μας», εξηγεί η Sabina Classen, προσθέτοντας: «Η μπάντα έχει μεγαλώσει μαζί ως μια πολύ δυνατή ομάδα για περισσότερα από 10 χρόνια μέχρι τώρα. Το νέο άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία μίξης και θα δείξει ότι οι HOLY MOSES συνεχίζουν να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πολλά περισσότερα αυτή τη στιγμή, αλλά περιμένετε σύντομα περισσότερα νέα!»

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση