Ο τραγουδιστής των GRIM REAPER, Steve Grimmett, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. RIP

You are currently viewing Ο τραγουδιστής των GRIM REAPER, Steve Grimmett, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. RIP

Ο frontman του βρετανικού Heavy Metal συγκροτήματος GRIM REAPER, Steve Grimmett, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου.

Τον θάνατο του επιβεβαίωσε ο αδερφός του Mark Grimmett, ο οποίος έγραψε στα social media: «Δεν ξέρω πραγματικά από πού να ξεκινήσω, οπότε υποθέτω ότι θα το πω κατευθείαν. Με μεγάλη θλίψη και πολύ βαριά καρδιά πρέπει να σας ανακοινώσω ότι ο πολύ ταλαντούχος αδελφός μου Steve Grimmett απεβίωσε σήμερα, η καρδιά μου είναι στην Millie τη γυναίκα του, τη μαμά και το μπαμπά μου, στους Russell, Sami και Ethan. Θα μου λείψεις περισσότερο απ’ όσο τα λόγια μπορούν να πουν, σ ‘αγαπώ αδελφέ xx.»

Ο παραγωγός των GRIM REAPER, Max Norman, σχολίασε επίσης το θάνατο του Grimmett, προσθέτοντας: «Πολύ στεναχωρημένος που ακούσαμε ότι ο φίλος μας και τραγουδιστής των GRIM REAPER, Steve Grimmett, μας άφησε… Ένας καταπληκτικός τραγουδιστής και ένας απόλυτος τζέντλεμαν – θα μας λείψεις φίλε μου. Συλλυπητήρια στον Mark και τη Millie και στους φίλους και την οικογένεια – μια πολύ πολύ θλιβερή απώλεια…».

Ο θάνατος του Grimmett έρχεται πέντε και πλέον χρόνια μετά τον μερικό ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού τον Ιανουάριο του 2017, όταν ένα μολυσμένο τραύμα επεκτάθηκε στα οστά του ποδιού του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική. Η χειρουργική επέμβαση που έσωσε τη ζωή του έγινε στο Εκουαδόρ και ο τραγουδιστής έμεινε στο νοσοκομείο για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, ενώ οι θαυμαστές του συγκέντρωσαν 14.000 δολάρια για να τον φέρουν σπίτι του, αφού η ασφαλιστική του εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει λόγω της δουλειάς που έκανε.

Ο Grimmett εντάχθηκε αρχικά στους GRIM REAPER το 1982. Μαζί κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ – «See You In Hell» (1983), “Fear No Evil» (1985) και «Rock You To Hell» (1987) – πριν διαλυθούν το 1988. Αργότερα επανασχηματίστηκαν το 2006 ως Steve Grimmett’s Grim Reaper. Κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ με αυτό το όνομα: «Walking In The Shadows» (2016) και «At The Gates» (2019). Μεταξύ 1988 και 2006, ο Grimmett ήταν επίσης μπροστάρης των συγκροτημάτων ONSLAUGHT και LIONSHEART.

Rest In Peace, Steve … you will be missed …

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση