Οι DESTRÖYER 666 παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ «Never Surrender» εν όψει της ημερομηνίας κυκλοφορίας του.

You are currently viewing Οι DESTRÖYER 666 παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ «Never Surrender» εν όψει της ημερομηνίας κυκλοφορίας του.

Οι Αυστραλοί Black / Thrash Metallers DESTRÖYER 666, κυκλοφορούν ολόκληρο το νέο άλμπουμ τους «Never Surrender» ψηφιακά, πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 2 Δεκεμβρίου μέσω της Season Of Mist.

Οι DESTRÖYER 666 συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: να τσακίζουν κόκκαλα και να βγάζουν Heavy Metal που σε χτυπάει κατευθείαν στα μούτρα. Κανένας συμβιβασμός, κανένα ξεπούλημα!

Το εξώφυλλο ειναι δημιουργία του Alex Kemp

Οι DESTRÖYER 666 δεν κλαψουρίζουν νοσταλγικά, αλλά απλά παραμένουν στις ρίζες της παλιάς σχολής τους, οι οποίες φτάνουν κατευθείαν στη χρυσή εποχή του Metal, ενώ επιτρέπουν στους εαυτούς τους να ακούγονται φρέσκοι και να παραμένουν επίκαιροι. Η μπάντα ξεκίνησε αρχικά ως solo project του κιθαρίστα των BESTIAL WARLUST, K.K., στην Αυστραλία το 1994. Ήδη με το ντεμπούτο άλμπουμ «Unchain the Wolves» (1997), έτρεξαν με γρήγορους ρυθμούς προς τη διεθνή αναγνώριση. Το ακόμα πιο δυνατό δεύτερο full-length, «Phoenix Rising» (2000) έκανε τους Αυστραλούς να μετακομίσουν στην Ευρώπη για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση για περιοδείες και συναυλίες σε φεστιβάλ. Μετά από ένα γύρο αλλαγών στο line-up, το τρίτο ολοκληρωμένο «Cold Steel… For an Iron Age» (2002) εδραίωσε την εξαιρετική φήμη της μπάντας. Μετά από μια παύση που προκλήθηκε μεταξύ άλλων και από την απογοήτευση σχετικά με τον χώρο της δουλειάς, οι DESTRÖYER 666 επέστρεψαν με το «Defiance» το 2009 και ακολούθησαν την επιτυχία αυτή με το τραχύ και σκληρό «Wildfire» (2016) επτά χρόνια αργότερα, που τους είδε να περιοδεύουν και να εμφανίζονται ξανά σε τακτική βάση σε όλα τα σχετικά Metal φεστιβάλ παγκοσμίως. Οι Αυστραλοί κάλυψαν το κενό ανάμεσα στα τελευταία άλμπουμ με το σκληρό EP, «Call of the Wild» (2018) που έρχεται με μια ξεχωριστή αίσθηση μιας αμετανόητα κλασικής γεύσης.

Οι παράνομοι από το Down Under παραδίδουν άλλο ένα σαρωτικό και αδυσώπητο μάθημα επιθετικότητας με το full length νούμερο 6(66). Το «Never Surrender» είναι μια λυσσαλέα επίθεση από Βlack Τhrash, chainsaw riffs και πολεμοχαρή τύμπανα, που δεν αφήνει καμία στιγμή αντίδρασης καθώς μαίνεται για 40 αδιάλλακτα λεπτά.

Λίστα κομματιών:

  1. Never Surrender
  2. Andraste
  3. Guillotine
  4. Pitch Black Night
  5. Mirror’s Edge
  6. Grave Raiders
  7. Savage Rights
  8. Rather Death
  9. Batavia’s Graveyard

You can listen to «Never Surrender» in its entirety, in the following video:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση