Οι DEATH REICH θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP «The Final Plague» τον Δεκέμβριο.

You are currently viewing Οι DEATH REICH θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP «The Final Plague» τον Δεκέμβριο.

Η Σουηδική Death Metal μπάντα DEATH REICH, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο EP της, «The Final Plague», στις 2 Δεκεμβρίου μέσω της Non Serviam Records. 

Η πρωτόγονη εισαγωγή του εξελίσσεται σε έναν προοδευτικό στίχο που μεταλλάσσεται σε ένα επιθετικό ρεφρέν, καθιστώντας το μια δίκαιη αναπαράσταση του νέου άλμπουμ.

Οι DEATH REICH σχολιάζουν: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό το EP. Νομίζουμε ότι αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά. Το EP περιέχει τέσσερα πρωτότυπα τραγούδια που διαφέρουν μεταξύ τους αλλά εξακολουθούν να παραμένουν στο πεδίο που είναι οι DEATH REICH . Το EP περιλαμβάνει επίσης ένα αφιέρωμα στους πανίσχυρους ENTOMBED.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Eka Saputra (Pzychopart)

Οι DEATH REICH σχηματίστηκαν το 2018 από τον Jonas Blom (SACRAMENTUM, RUNEMAGICK, ex-TRIDENT, ex-GRIEF OF EMERALD, ex-ONE MAN ARMY AND THE UNDEAD QUARTET, ….) ο οποίος στην αρχή έπαιξε κιθάρα μαζί με τον Marcus Fors (VOODUS, ex- VORNTH) στα τύμπανα και τον Robert Axelsson(SACRAMENTUM, GRIEF OF EMERALD, ex-ONE MAN ARMY AND THE UNDEAD QUARTET) στο μπάσο.

Αργότερα προσέλαβαν τον Christer Bergqvist (GRIEF OF EMERALD, ex-SADISTIC GRIMNESS, ex-AUBERON) στην κιθάρα και τον Johnny Lehto (GRIEF OF EMERALD, ex-DECAMERON) στα φωνητικά.

Οι DEATH REICH ηχογράφησαν ένα ντέμο το 2018 με αυτό το σχήμα που λόγω του μη ικανοποιητικού αποτελέσματος δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας. Ο Marcus αποφάσισε να εγκαταλείψει το συγκρότημα λίγο μετά από αυτή την ηχογράφηση. Η μπάντα δυσκολεύτηκε να βρει αντικαταστάτη, οπότε ο Jonas ανέλαβε να παίξει ντραμς. Η μπάντα αρχικά έπαιζε αμερικάνικο old school Death Metal εποχής Scott Burns αλλά άλλαξε κατεύθυνση προς ένα πιο γρήγορο, άμεσο και πιο Brutal Death Metal και άρχισε να γράφει και να προβάρει νέα τραγούδια. Χρειαζόταν επίσης ένας νέος κιθαρίστας και ο Robert Babic (ex-BRUTAL DIVISION, VULCANIC) προσελήφθη. Δύο νέα τραγούδια ηχογραφήθηκαν το 2019, το «We Are You» και το «Domination». Αυτά τα τραγούδια μπορούν να βρεθούν στο YouTube, όπου όμως δεν προωθήθηκαν ποτέ σωστά. 

Το 2020 έγινε μια ηχογράφηση η οποία τώρα κυκλοφορεί από την Non Serviam Records. Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία από τους DEATH REICH ήταν ένα EP τριών τραγουδιών με τίτλο «Death Camp». Το EP περιλαμβάνει το ομώνυμο κομμάτι, ένα τραγούδι που ονομάζεται «Hunger» και μια διασκευή του κλασικού τραγουδιού των METALLICA «Fight Fire With Fire». 

Λίστα κομματιών:

  1. The Final Plague  
  2. The Creator  
  3. Disgrace  
  4. The Night Will Fall  
  5. Eyemaster ( ENTOMBEDcover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο για το «The Final Plague» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση