Διαγωνισμός THE GALLERY: Contribution Makes Us Strong 2023!

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY: Contribution Makes Us Strong 2023!

Για τρίτη χρονιά ο θεσμός «Contribution Makes Us Strong» είναι εδώ! Μέσω αυτού, ως ηλεκτρονικό περιοδικό αλλά και ως γκρουπ του THE GALLERY, επιβραβεύουμε αυτούς που έμπρακτα δείχνουν την αγάπη τους σε ο,τι κάνουμε, προσκαλώντας περισσότερο κόσμο ώστε να μας γνωρίσει.

Φέτος θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Καταρχάς, ο διαγωνισμός αφορά το κλειστό γκρουπ του THE GALLERY στο Facebook με την ονομασία «The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR)» και για να λάβετε μέρος σε αυτόν θα πρέπει να είστε μέλος του γκρουπ. Σε περίπτωση που δεν είστε, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να γίνετε μέλος!

Από την Πέμπτη 12/01/2023 έως την Πέμπτη 19/01/2023, ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νικητής του διαγωνισμού μας θα είναι αυτός που θα στείλει τις περισσότερες προσκλήσεις σε φίλους του στο Facebook για συμμετοχή στο γκρουπ μας! Δεν χρειάζονται «likes», ούτε «κοινοποιήσεις», παρά μόνο προσκλήσεις σε φίλους σας (μεταλλάδες πάντα!).

Να θυμίσουμε πως στον προηγούμενο αντιστοιχο διαγωνισμό, ο νικητής είχε κάνει πάνω από 2.000 προσκλήσεις! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νικητής λοιπόν θα κερδίσει ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΝΕΑ CD που ακολουθούν:

01. Akrotheism – Law of Seven Deaths  
02. Lunar Spells – Medieval Shadows
03. Archemoron – Flagellum I
04. Verdict Denied – All terror state to end
05. Aerodyne – Damnation
06. Moonblood – Triangle of infernal power
07. Thou Art Lord – Orgia Daemonicum
08. Sanhedrin – Lights on
09. Walpurgia – Altar of the Goatbaphomet

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Όλες οι προσκλήσεις σας φαίνονται στην διαχείριση του γκρουπ, θα καταμετρηθούν και βάση αυτών θα βγει ο νικητής….

Ιδιατέρες ευχαριστίες στον φίλο της σελίδας Χρήστο Τ. ο οποίος προσέφερε όλα τα δώρα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό! Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σε ο,τι κάνουμε!

Please follow and like us:

This Post Has 2 Comments

  1. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

    Καλή επιτυχία σε όλους!!!
    Join the Legion & let the game begin…

  2. Φιλομένη Ρήγα

    Welcome home Sanitarium’s inmates

Αφήστε μια απάντηση