Οι CARRION κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Abaddon’s Pit».

You are currently viewing Οι CARRION κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Abaddon’s Pit».

Οι Βέλγοι Death Metallers CARRION, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο τους single «Abaddon’s Pit». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Morbid Nailgun Necropsy», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου μέσω της Wormholedeath Records.

Το άλμπουμ έχει ηχογραφηθεί από τον Lander Cluyse στο Hearse Studio. Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Kai Stahlenberg στο Kohlekeller Studio (γνωστός για τη δουλειά του με τους ABORTED, BENIGHTED, ELECTRIC CALLBOY, κ.α.) Αν είστε οπαδός του γρήγορου σύγχρονου Death Metal με groovy και σκοτεινές πινελιές τότε αυτό είναι το άλμπουμ που ψάχνετε!

Οι CARRION είναι μια Death Metal μπάντα που ιδρύθηκε από τους Mathieu Vander Vennet, Sven Van Severen και Jan Van den Berghe στο Hansbeke (Βέλγιο) το 2008. Τότε ήταν ακόμα έφηβοι που έπαιζαν κάποιες διασκευές ενώ σιγά σιγά δημιουργούσαν τη δική τους μουσική και ήχο. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ «Revelations» το 2012, το άλμπουμ είναι ένα ωραίο μείγμα από όλα τα είδη των subgenres (Death, Thrash, Core, Groove, κλπ.). Μετά το «Revelations» η μπάντα άρχισε να παίρνει τα πράγματα πιο σοβαρά και έγινε μια ολοκληρωμένη Death Metal μπάντα. Το δεύτερο άλμπουμ «Time To Suffer» κυκλοφόρησε από τη δανέζικη εταιρεία Mighty Music το 2018. Δημιουργήθηκαν επίσης δύο μουσικά βίντεο για τα τραγούδια «In The End, There Is Only Death…» και «Defiled Sanity».

Οι CARRION έχουν παίξει μέχρι στιγμής μερικές αξιομνημόνευτες συναυλίες όπως αυτές στο Wacken2016, MetalDays2017, MetalDays2018 (main stage), 2x Antwerp Metal Fest και ως support act σε club shows για μπάντες όπως SUFFOCATION, MEMORIAM, BLOOD RED THRONE , NECROT, CANNABIS CORPSE κ.α.

Λίστα κομματών:

  1. Eradication
  2. Nematodes
  3. Morbid Nailgun Necropsy
  4. Genetic Alteration
  5. Gingeritis
  6. Cofagrigus
  7. Mental Vortex
  8. Abaddon’s Pit
  9. Forced Into Depravity

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Abaddon’s Pit» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση