Οι ATROCITY κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Okkult III» & βίντεο για το νέο single «Fire Ignites».

You are currently viewing Οι ATROCITY κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Okkult III» & βίντεο για το νέο single «Fire Ignites».

Το μεγάλο φινάλε της τριλογίας Okkult των ATROCITY, το «Okkult III», κυκλοφόρησε χθες (20 Ιανουαρίου) μέσω της Massacre Records. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο της single «Fire Ignites», σε παραγωγή της Mastersound Entertainment. Είναι διαθέσιμο σε 2-cd media book, περιορισμένης έκδοσης βινύλιο με αποκλειστικό περιεχόμενο και σε ψηφιακή μορφή. Το box set περιέχει το διπλό cd, μία σημαία, ένα patch καθώς και μια κάρτα με τις υπογραφές των μελών.

Το συγκρότημα έχει επιστρατεύσει αρκετούς guest μουσικούς, όπως οι Elina Siirala (LEAVE’S EYES, ANGEL NATION), Zoe Marie Federoff (CRADLE OF FILTH, CATALYST CRIME), Robse Dahn (EQUILIBRIUM), Misstiq, Jonah Weingarten (CATALYST CRIME, PYRAMAZE), καθώς και ο Igor Górewicz.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Stefan Heilemann

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering του άλμπουμ έγιναν από τον τον Alexander Krull, ενώ ο Stefan Heilemann (HEILEMANIA) αποτύπωσε για άλλη μια φορά την ατμόσφαιρα του άλμπουμ με το εικαστικό του έργο. Εντυπωσιακά ηχητικά εφέ τρόμου από την βραβευμένη με Emmy Καναδή ηχολήπτρια Katie Halliday (Saw, Stranger Things, Star Trek: Discovery).

Η στιχουργική ιδέα για τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ιστορίας, τις σκοτεινές ιστορίες και τα μυστηριώδη μέρη συνεχίζεται στο «Okkult III». Οι ATROCITY σχολιάζουν: «Κοιτάμε βαθιά στις ψυχικές αβύσσους του κατά συρροή δολοφόνου Józef Cyppek από το Szczecin της Πολωνίας τη δεκαετία του 1950 (‘Cypka’), βιώνουμε τη μεγάλη συνωμοσία της Schwarze Reichswehr μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο (‘Born To Kill’), βουτάμε στον κόσμο της σύγχρονης ταχυδακτυλουργίας φαντασμάτων (‘Faces From Beyond’) και στις απόκρυφες μηχανορραφίες του Βατικανού και του τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών (‘Bleeding For Blasphemy’).»

Σε άλλα νέα, οι ATROCITY επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα για την κρουαζιέρα 70.000 Tons Of Metal, ξεκινώντας από το Miami, Florida με προορισμό το Bimini, The Bahamas από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2023.

Λίστα κομματιών:

  1. Desecration of God
  2. Fire Ignites
  3. Born to Kill
  4. Bleeding for Blasphemy
  5. Priest of Plague
  6. Malicious Sukkubus
  7. Lycanthropia
  8. Faces from Beyond
  9. Cypka
  10. Teufelsmarsch

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Fire Ignites» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση