Οι ANCIENT SETTLERS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP «Transition» τον Μάιο.

You are currently viewing Οι ANCIENT SETTLERS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP «Transition» τον Μάιο.

Οι διεθνείς Modern Melodic Death Metallers ANCIENT SETTLERS, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP με τίτλο «Transition» τον Μάιο μέσω της Crusader Records – μέρος του Golden Robot Global Entertainment Group. Το επερχόμενο EP θα περιέχει τέσσερα τραγούδια, τα οποία ηχογραφήθηκαν στα Chromaticity Studios στην Asua από τον Pedro J. Monge. Το όμορφο εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε από τον Έλληνα καλλιτέχνη Jon Toussas.

Θα είναι η πρώτη κυκλοφορία μετά τις αλλαγές στη σύνθεση του κουιντέτου. Θα είναι επίσης το ντεμπούτο της νέας τους τραγουδίστριας Génesis Farias, η οποία αντικατέστησε τον Antony Hämäläinen (MERIDIAN DAWN, CRYSTAL TEARS, ex-NIGHTRAGE). Συνεπώς, η νέα σύνθεση αποτελείται από τους Génesis Farias (φωνητικά), Carlos Chiesa-Estomba (κιθάρα), Hernan Riera (τύμπανα), Miguel Herrera (μπάσο) και Agustin Martinez (κιθάρα).

Το ξώφυλλο είναι δημιουργία του Γιάννη Τούσσα – Graphic no Jutsu

Οι ANCIENT SETTLERS θα πλαισιώσουν τους DEFACING GOD στην περιοδεία τους στην Ισπανία και την Πορτογαλία τον Μάιο του 2023.

Την 1η Απριλίου 2022, οι ANCIENT SETTLERS κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Our Last Eclipse» μέσω της Crusader Records, το οποίο απέσπασε μεγάλη αποδοχή από οπαδούς και κριτικούς.

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του THEGALLERY.GR για το άλμπουμ, ΕΔΩ.


Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση