Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει η διάθεση της σειράς επανεκδόσεων των IRON MAIDEN ‘The Studio Collection – Remastered’

You are currently viewing Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει η διάθεση της σειράς επανεκδόσεων των IRON MAIDEN ‘The Studio Collection – Remastered’

Η BMG θα συνεχίσει τις επανεκδόσεις αναφορικά με τον κατάλογο των IRON MAIDEN με το τέταρτο και τελευταίο σετ digipak CD ‘The Studio Collection – Remastered’ που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου. Θα αφορά τα άλμπουμς ‘Dance Of Death’, ‘A Matter Of Life And Death’ (standard/collectors), ‘The Final Frontier’, και το διπλό άλμπουμ του 2015 ‘The Book Of Souls’.

Η κυκλοφορία ‘Studio Collection – Remastered’ ακολουθεί τις επανεκδόσεις του 2014/2017 σε μαύρο βινύλιο και το μάστερινγκ του 2015 για το iTunes. Θα περιλαμβάνει τις ηχογραφήσεις που είχαν γίνει remastered για τις ψηφιακές κυκλοφορίες του 2015. Το  ‘The Book Of Souls’ κυκλοφόρησε το 2015 με τον αντίστοιχη ποιότητα ήχου, αλλά θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε digipak έκδοση για πρώτη φορά.

Τα άλμπουμς θα αντικαταστίσουν τον ήδη διαθέσιμο στούντιο κατάλογο και όλοι οι τίτλοι θα διατίθενται επίσης σε πλατφόρμες streaming.

Αφήστε μια απάντηση