Συγκέντρωση Ρούχων Για Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π)

You are currently viewing Συγκέντρωση Ρούχων Για Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π)

Αγαπητοί Γκαλερίστες και Γκαλερίστριες.

Όπως είναι λογικό, όλοι μας έχουμε βιώσει δυσκολίες το τελευταίο διάστημα, τόσο ψυχικές όσο και υλικές. Ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι συστηματικά δοκιμάζονται, ακόμα και από ελλείψεις των πιο βασικών αγαθών. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η προσδοκώμενη βοήθεια από φορείς και ιδιώτες, έχει μειωθεί δραματικά.

Έχοντας αυτά κατά νου και όντας μαζεμένοι αρκετές χιλιάδες κόσμου στην ομάδα του THE GALLERY, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια κίνηση που σκοπό έχει την παροχή βοηθείας σε συνανθώπους μας. Σε αυτή την κίνηση μπορείτε να συνδράμετε ΟΛΟΙ σας, ο καθένας με τον τρόπο του.

Από σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου έως την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 ξεκινάμε μια κίνηση συλλογής ρουχισμού μέσα από την σελίδα. Μέλη της ομάδας μας θα βρίσκονται στην διάθεση σας για να συλλέξουν τα είδη ένδυσης από το σπίτι σας ή από οποιοδήποτε άλλο σημείο σας εξυπηρετεί, με σκοπό να τα συγκεντρώσουμε και να τα προσφέρουμε στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκων (Π.Ε.ΦΙ.Π), στην οποία υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη. Τα ρούχα που θα προσφέρετε δύναται να είναι παιδικά, ανδρικά και γυναικεία, ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΥΜΕΝΑ και ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ (ρούχα που δεν θα είναι πλυμένα ή σιδερωμένα δεν θα παραλαμβάνονται).

Αυτή η κίνηση αφορά τους φίλους μας που βρίσκονται στην Αθήνα. Σε περίπτωση που δούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση, θα οργανωθεί κάτι αντίστοιχο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Όσοι θέλετε να στείλετε δέματα με ρούχα από την επαρχία, αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως με μας και ΠΑΝΤΑ ΠΛΥΜΕΝΑ και ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να βρείτε ποια ρούχα βρίσκονται στις ντουλάπες σας χωρίς να σας χρειάζονται και να επικοινωνήσετε με την Σοφία Κουρούμαλη με προσωπικό μήνυμα στο Facebook της πατώντας εδώ. Η Σοφία έχει αναλάβει τον συντονισμό της συγκεκριμένης ενέργειας. Από κει και πέρα, η Φιλομένη Ρήγα και η Αναστασία Λιαρού θα ασχοληθούν με τις περαιτέρω συνεννοήσεις για τον τόπο, τις ημέρες και τις ώρες παραλαβής των ρούχων. Οι Πάνος Ουράνιος, Αντώνης Λιβάνιος και Κώστας Χειλαδάκης προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και με δικές τους βενζίνες και μεταφορικά μέσα θα παραλαμβάνουν τα ρούχα από τα σημεία συνεννόησης και θα τα φέρνουν στην αποθήκη που θα τα μαζέψουμε.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για αυτό που κάνουμε. Μόνο πράξεις. Ευχαριστώ όλη την ομάδα που προσφέρθηκε να βοηθήσει στην οργάνωση της συγκεκριμένης ενέργειας.

Υγ.1. Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς διαθέτει μεταφορικό μέσο, όρεξη και χρόνο για να βοηθήσει γι’ αυτό τον σκοπό, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω μηνύματος στο μειλ της σελίδας: info@thegallery.gr
Υγ.2. Εφόσον θέλετε, μπορείτε να κοινοποιήσετε την συγκεκριμένη δράση στο προφιλ σας ώστε να γίνει περαιτέρω γνωστή.
Υγ.3. United We Stand!

This Post Has One Comment

  1. Vassiliki Pantazi

    Μπράβο για αυτή την εξαιρετική κίνηση, είναι πολύ σημαντικό αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε να βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη!!!! Εννοείται όλη η ομάδα του The Gallery θα στηρίξει αυτή την κίνηση κ ελπίζω να μαζευτούν αρκετά ρούχα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε παραπάνω κόσμο!!!
    Έτσι ακριβώς United we stand, αυτό είναι το σωστό spirit!!!!

Αφήστε μια απάντηση