Ο Ozzy Osbourne δηλώνει πως ΔΕΝ ενδιαφέρεται να ξανά παίξει με τους BLACK SABBATH!!

You are currently viewing Ο Ozzy Osbourne δηλώνει πως ΔΕΝ ενδιαφέρεται να ξανά παίξει με τους BLACK SABBATH!!
From left, Geezer Butler, Tony Iommi and Ozzy Osbourne of Black Sabbath arrive at the 56th annual GRAMMY Awards at Staples Center on Sunday, Jan. 26, 2014, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο Ozzy Osbourne δήλωσε πρόσφατα ότι δεν ενδιαφέρεται να ξανασυνδεθεί με τους BLACK SABBATH για άλλη μια συναυλία.

Η δήλωση αυτή, έγινε σε μια συνέντευξη στις 5 Σεπτεμβρίου πριν από την κυκλοφορία του βιογραφικού «The Nine Lives of Ozzy Osbourne, A&E’s Biography» ειδικά για τον πρίγκιπα του σκότους που θα προβληθεί στο δίκτυο τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε οι BLACK SABBATH να επιστρέψουν στη σκηνή, ο Ozzy απάντησε αρνητικά:

«Όχι για μένα. Τελείωσε.”

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο μουσικός δεν έχει κάποιες σκέψεις σχετικά με την πιο πρόσφατη επανένωση του θρυλικού metal συγκροτήματος. Ειδικά για τον ντράμερ Bill Ward που δεν συμμετείχε στην επανένωση του συγκροτήματος το 2014-2017 και όσα ακολούθησαν αυτή του την απόφαση.

This Post Has One Comment

  1. George Manis

    Μιλάμε για την μπάντα που έχει φιλοξενήσει στα χρόνια που υφίσταται, μουσικούς όπως ο Τόνυ Αϊόμι, ο Όζυ , ο Ίαν Γκίλαν , ο Κόζυ Πάουελ, ο Ντίο, ο Γκίζερ Μπάτλερ, Μπιλ Γουόρντ κ.α.
    Αυτή η μπάντα για πολλούς ( συμπεριλαμβάνω μέσα και τον εαυτό μου ) έθεσε τα θεμέλια για την μουσική που ακούμε και αγαπάμε. Κομμάτια όπως το NIB , Black Sabbath, Children of the grave, War pigs, Iron Man, The wizard, Children of the sea, Neon Knights, και άλμπουμ όπως το Masters of reality, Born again, headless cross, Mob rules, Sabbath bloody Sabbath, κ.α, είναι για πολλούς η απαρχή της metal era. Ο Όζυ αν και θεμέλιος λίθος στην ιστορία της μπάντας, αυτή την στιγμή δεν έχει τις δυνάμεις, για να ακολουθήσει όχι μόνο τους Sabbath αλλά και οποιοδήποτε άλλο μουσικό σχήμα ή πρότζεκτ. Ακόμα και αν είναι δικό του. Το αν έχει θέματα με τον Αϊόμι αυτό θα μπορούσε να είναι από αλήθεια έως πρόφαση κοινά αποδεκτή και από τους δύο. Όπως και να έχει φτωχότεροι οι Sabbath χωρίς τον Όζυ αλλά και φτωχότερος ο Όζυ χωρίς τους Sabbath. Οι fun της μπάντας όμως περιμένουν τον Αϊόμι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να παίζει μουσική. Το γουστάρετε ή όχι οι Sabbath είναι η αρχή όλων αυτών που ακούμε!!

Αφήστε μια απάντηση