Ο Αlexi Laiho ίσως να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα των CHILDREN OF BODOM μετά την αποχώρηση των υπολοίπων μελών της μπάντας!

You are currently viewing Ο Αlexi Laiho ίσως να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα των CHILDREN OF BODOM μετά την αποχώρηση των υπολοίπων μελών της μπάντας!

Οι Φινλανδοί CHILDREN OF BODOM τον Δεκέμβριο θα παίξουν την τελευταία τους συναυλία με την τωρινή σύνθεση. Η συναυλία θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι της Φινλανδίας στις 15 Δεκεμβρίου .

Η μπάντα πριν λίγο χρονικό διάστημα είχε βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι μετά από σχεδόν 25 χρόνια και 10 δίσκους ήρθε η ώρα για τους Henkka (T. Blacksmith – μπάσο), Janne (Wirman – πλήκτρα) και Jaska (Raatikainen – τύμπανα) να αποχωρήσουν και να ακολουθήσουν μία άλλη πορεία στη ζωή τους. Τα εναπομείναντα μέλη Alexi (Laiho – φωνητικά,κιθάρα) και Daniel (Freyberg – κιθάρα) θα ανακοινώσουν αργότερα τα σχέδια τους, αναφορικά με τη δημιουργία νέας μουσικής στο μέλλον.

Ύστερα από αυτήν την ανακοίνωση αποκαλύφθηκε ότι το όνομα CHILDREN OF BODOM ανήκει στην εταιρία AA & Sewira Consulting Oy, ιδιοκτήτες της οποίας είναι οι Raatikainen, Seppälä and Wirman. Στις 28 Ιουνίου το τρίο συμπλήρωσε μία αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία της Φινλανδίας(National Board of Patents and Registration of Finland) και κατοχύρωσαν το όνομα. Η αίτηση αυτή έχει διάρκεια 5 ετών και τέθηκε σε ισχύ την 1 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Laiho θελήσει να συνεχίσει δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα CHILDREN OF BODOM χωρίς την άδεια των Wirman, Raatikainen and Seppälä..

Αφήστε μια απάντηση