Οι SORCERER κυκλοφορούν βίντεο για το νέο single “Deliverance” με guest φωνητικά από Johan Langquist των Candlemass!

You are currently viewing Οι SORCERER κυκλοφορούν βίντεο για το νέο single “Deliverance” με guest φωνητικά από Johan Langquist των Candlemass!

Στις 29 Μαΐου οι SORCERER θα κυκλοφορήσουν το τρίτο full-length άλμπουμ τους με τίτλο “Lamenting Of The Innocent” από την Metal Blade Records. Το νέο single με τίτλο “Deliverance” (σκηνοθεσία Daniel Wahlström – Heavy Groove Media) στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά και ο Johan Langquist των Candlemass, μπορείτε να το δείτε εδώ:

Οι SORCERER προσθέτουν: «Παίζουμε μουσική που σχετίζεται με την εποχή που μεγαλώσαμε, με μπάντες όπως οι  Rainbow, Black Sabbath, Iron Maiden κλπ. Είναι όλοι τους επιρροές και θα θέλαμε να έχουμε αυτό το δραματικό στοιχείο στη μουσική μας. Είναι σημαντικό για μας να δημιουργήσουμε ένα συναίσθημα στο τραγούδι που θα σε μεταφέρει ίσως σε έναν άλλο κόσμο, ή ένα φανταστικό μέρος κάπου και οι μπάντες με τις οποίες μεγαλώσαμε είναι οι άρχοντες αυτής της ιδέας. Με τον ίδιο τρόπο επηρεαζόμαστε επίσης και από  πιο σύγχρονα σχήματα και την προσέγγισή τους στις συνθέσεις και στην ενορχήστρωση. Η έμπνευση μπορεί να έρθει από οπουδήποτε, αλλά όλοι το καταλαβαίνουμε όταν έχουμε πιάσει αυτόν τον ήχο των “SORCERER”. Νιώθουμε σαν στο σπίτι μας».

Αφήστε μια απάντηση