Οι MERCYFUL FATE ετοιμάζουν νέο δίσκο!

You are currently viewing Οι MERCYFUL FATE ετοιμάζουν νέο δίσκο!

Ο κιθαρίστας των MERCYFUL FATE Hank Shermann επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε νέα μουσική για το συγκρότημα. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Heavy Magazine της Αυστραλίας, έδωσε πληροφορίες που θα κάνουν ευτυχισμένους τους οπαδούς των MERCYFUL FATE.

Στην ερώτηση για το κατά πόσο έχει επηρεάσει η κατάσταση με τον κορονοιό τους MERCYFUL FATE, δήλωσε ότι προβλέπει και όπως φαίνεται για την ώρα ότι όλες οι συναυλίες του συγκροτήματος για το 2020 θα ακυρωθούν. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία τον Νοέμβριο για να περιοδεύσουνε, αλλά θα το εξετάσουν τότε.

Στο ερώτημα για το αν χρησιμοποιεί το διάστημα της απομόνωσης για να συνθέσει νέο υλικό, ανέφερε: «Ο King ζει στο Τέξας εγώ και ο ντράμερ Bjarne T. Holm , με τον οποίο δουλεύω τα νέα τραγούδια, στην Κοπεγχάγη Ο άλλος μας κιθαρίστας Mike Wead ζει στην Σουηδία ενώ ο μπασίστας Joey Vera στο Λος Άντζελες, οπότε όλα γίνονται μέσω email k dropbox. Δουλεύω περίπου ενάμιση χρόνο πάνω στα νέα τραγούδια των MERCYFUL FATE και νομίζω ότι έχουν γραφτεί περίπου έξι η εφτά τραγούδια έως τώρα. Το πρώτο τραγούδι είναι έτοιμο, έχει γίνει η μίξη και έχει σταλεί στον King ώστε να προσθέσει τα φωνητικά».

Αφήστε μια απάντηση