Οι CENTINEX ανεβάζουν βίντεο για το νέο τους τραγούδι “Beyond The Dark”!

You are currently viewing Οι CENTINEX ανεβάζουν βίντεο για το νέο τους τραγούδι “Beyond The Dark”!

Οι Σουηδοί βετεράνοι της παλιάς σχολής του Death Metal CENTINEX, κυκλοφορούν βίντεο για ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο “Beyond The Dark”. Το κομμάτι βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος “Death In Pieces” και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου από την Agonia Records. Το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω λινκ:

Το συγκρότημα σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους έχουμε ηχογραφήσει αυτόν τον θανατηφόρο δίσκο των CENTINEX και είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει! Όπως κάποιοι από εσάς θα έχετε παρατηρήσει, η μπάντα για διάφορους λόγους κράτησε χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, οπότε τώρα είναι υπέροχο που επιστρέψαμε με αυτό το δυνατό χαστούκι Death Metal βαρβαρότητας, έχοντας ένα νέο, πεινασμένο και αφοσιωμένο σχήμα!».

Το “Death In Pieces” ηχογραφήθηκε από τους CENTINEX και τον Johan Hjelm στα Wellbay Studios. Η μίξη και η παραγωγή έγινε από τον  Ronnie Bjornstrom στα Enhanced Audio Productions (Aeon, Bodyfarm, Meshuggah) και το εξώφυλλο δημιουργήθηκε δια χειρός Bahrull Marta.

Αφήστε μια απάντηση