Επιστροφή CADAVERIA: Σπάζοντας τη σιωπή με ένα βίντεο καραντίνας!

You are currently viewing Επιστροφή CADAVERIA: Σπάζοντας τη σιωπή με ένα βίντεο καραντίνας!

Από CADAVERIA ένα δώρο για όλους τους οπαδούς, το βίντεο καραντίνας για το “100.000 Faces” (τραγούδι από το άλμπουμ “In Your Blood” του 2007).

Με αυτό το βίντεο, που έγινε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το συγκρότημα σπάει μια σιωπή που διήρκεσε πάνω από δύο χρόνια, λόγω της ασθένειας της τραγουδίστριας.

Η Cadaveria σχολίασε:

“Δεν έχω τραγουδήσει ούτε ένα τραγούδι Cadaveria από τις 28 Δεκεμβρίου 2017, την ημερομηνία της τελευταίας συναυλίας μας. Είχα αποφασίσει να κάνω ένα διάλειμμα το 2018 για νέες εμπειρίες και να συνθέσω. Ο καρκίνος του μαστού ήρθε, δεν ήταν ακριβώς η εμπειρία που ήθελα. Τι χτύπημα!!!  Μια μεγάλη τυραννία … και μια μεγάλη διδασκαλία. Πολλοί με ρωτούν αν θεραπεύτηκα. “Ποιος ξέρει;” Απαντώ. Οι γιατροί δεν μπορούν να μιλήσουν. Μέχρι τώρα όλα είναι μια χαρά και συνεχίζω. Ένα από τα πράγματα που μου έμαθε ο καρκίνος είναι ότι αν σου αρέσει ο χορός δεν χρειάζεται να περιμένεις να περάσει η καταιγίδα, αλλά πρέπει να μάθεις να χορεύεις στη βροχή.

Αρχίσαμε να συνθέτουμε και πάλι, με ενθουσιασμό, αλλά ήρεμα. Εν τω μεταξύ, ξαραχνιάσαμε  και καταγράψαμε αυτό το βίντεο καραντίνας.

Τα λέμε σύντομα! “

Αφήστε μια απάντηση