Οι WOLFHEART κυκλοφορούν βίντεο για το «Fires Of The Fallen».

You are currently viewing Οι WOLFHEART κυκλοφορούν βίντεο για το «Fires Of The Fallen».

Οι Φινλανδοί Melodic Death Metallers WOLFHEART, έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το «Fires Of The Fallen», σε παραγωγή της Winter Notes Production. Το κομμάτι προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας «King Of The North», το οποίο κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 μέσω της Napalm Records.

Διαβάστε την κριτική του THEGALLERY.GR για το άλμπουμ, ΕΔΩ.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Νίκου Σταυριδάκη (VisionBlack)

Το «Fires Of The Fallen», το προτελευταίο κομμάτι του άλμπουμ, λειτουργεί ως το κατάλληλο φινάλε για όλο το μουσικό ταξίδι και αναδεικνύει το εξαιρετικό ταλέντο των WOLFHEART στην εκτέλεση του Melodic Death Metal. Με τα ισοπεδωτικά riffs, τα ισχυρά instrumentals και τα ανατριχιαστικά φωνητικά, το τραγούδι αποδεικνύει το ακόρεστο πάθος τους για το είδος. Το συνοδευτικό μουσικό βίντεο αποτυπώνει αριστοτεχνικά την έντονη και κλιμακούμενη ενέργεια της κατάληξης του άλμπουμ, βυθίζοντας τους θεατές στον παλλόμενο κόσμο του «King Of The North».

Με την κυκλοφορία του άλμπουμ και την πρόσφατη ευρωπαϊκή περιοδεία τους, οι WOLFHEART αποδεικνύουν ξανά και ξανά ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο του Metal. Μην χάσετε την ηλεκτρισμένη εμφάνιση της μπάντας στην επερχόμενη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, ως support των FLESHGOD APOCALYPSE και OBSCURA, μαζί με τους labelmates THULCANDRA! Βυθιστείτε στη θάλασσα της μουσικής καθώς οι WOLFHEART ανεβαίνουν στη σκηνή και παραδίδουν ένα πραγματικά αξέχαστο live show.

Οι WOLFHEART σχολιάζουν: «Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια αναμονής και αφού ακυρώθηκαν αρκετές περιοδείες και σχέδια, ήρθε επιτέλους η ώρα να φέρουμε τη φινλανδική χειμωνιάτικη καταιγίδα στις σκηνές της Βόρειας Αμερικής. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το 2023 από το να περιοδεύσουμε στη Βόρεια Αμερική και μάλιστα με τη φοβερή παρέα των FLESHGOD APOCALYPSE, OBSCURA και THULCANDRA!»

Λίστα κομματιών:

  1. Skyforger
  2. Ancestor
  3. Knell
  4. Desolated Land
  5. The King
  6. Cold Flame
  7. Headstones
  8. Fires of the Fallen
  9. Eternal Slumber

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Fires Of The Fallen» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση