Διαγωνισμός WOLFHEART «Meet & Greet» – Live in Athens 2022!

You are currently viewing Διαγωνισμός WOLFHEART «Meet & Greet» – Live in Athens 2022!

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 οι Φινλανδοί WOLFHEART θα επισκεφτούν την χώρα μας μετά από καιρό, υποσχόμενοι μια συναυλία γεμάτη ένταση και μελωδία! Το live θα πραγματοποιηθεί στο Temple club της Αθήνας και support σχήμα θα είναι οι Έλληνες AMONGRUINS.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό του THEGALLERY.GR διοργανώνει έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, του οποίου ο νικητής θα έχει την χαρά να γνωρίσει το συγκρότημα από κοντά και να μιλήσει με τα μέλη του και φυσικά με τον χαρισματικό frontman Tuomas Saukkonen!

Για να μπείτε στην κλήρωση έχετε να κάνετε τα εξης:

Α) Tag έναν φίλο σας στα σχόλια της δημοσίευσης του διαγωνισμού μέσα στην σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook, εξηγώντας για ποιό λόγο θα πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί στο live των WOLFHEART!
Β) Share το post του διαγωνισμού μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook στο προσωπικό σας προφίλ.

Για όσους ακόμα δεν μας γνωρίζετε, η σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook μπορεί αν βρεθεί στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.facebook.com/TheGalleryWebMagazine. Καλείστε να την ακολουθήσετε για να ενημερώνεστε για διαγωνισμούς αλλά και για μεταλλικά νέα που ανεβαίνουν σε καθημερινή βάση!

Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε στην συναυλία των WOLFHEART στην Αθήνα, μπορείτε να προμηθετείτε το εισιτήριό σας πατώντας ΕΔΩ!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, το μεσημέρι και ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook!

HAIL THE WOLVES!

Please follow and like us:

This Post Has One Comment

  1. Billy S.

    Μπράβο για τον πολύ ιδιαίτερο διαγωνισμό!

Αφήστε μια απάντηση