Οι WHITECHAPEL παρουσιάζουν νέο βίντεο για το «Without You / Without Us» από το το τελευταίο τους άλμπουμ «Kin».

You are currently viewing Οι WHITECHAPEL παρουσιάζουν νέο βίντεο για το «Without You / Without Us» από το το τελευταίο τους άλμπουμ «Kin».

Το αμερικανικό Deathcore συγκρότημα WHITECHAPEL, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το ορχηστρικό κομμάτι «Without You» που οδηγεί στο κομμάτι «Without Us» από το 8ο άλμπουμ της μπάντας, «Kin». Τα γυρίσματα και η παραγωγή του βίντεο έγιναν από τον David Brodsky της MyGoodEye Visuals.

Ο κιθαρίστας Alex Wade σχολιάζει σχετικά με το βίντεο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε το τελευταίο μας βίντεο από το άλμπουμ ‘Kin’ για το ‘Without You/Without Us’. Δουλέψαμε με τον επί χρόνια φίλο μας David Brodsky και την MyGoodEye Visuals για να ζωντανέψουμε αυτή την επική μάχη και νιώθουμε ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κλείσουμε αυτόν τον δίσκο, καθώς ξεκινάμε να δουλεύουμε πάνω στο 9ο άλμπουμ μας.»

Σε άλλα νέα, οι WHITECHAPEL πρόκειται να εμφανιστούν στο Louder Than Life Festival στο Kentucky το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, πριν αναχωρήσουν για την ευρωπαϊκή περιοδεία τους μαζί με τους THY ART IS MURDER , FIT FOR AN AUTOPSY και SPITE ξεκινώντας στις 28 Σεπτεμβρίου από την Ολλανδία και ολοκληρώνοντας στις 28 Οκτωβρίου στη Γερμανία. Η μπάντα θα ολοκληρώσει το 2023 με μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο μαζί με τους MESHUGGAH και τους IN FLAMES και στη συνέχεια θα παίξει ένα εγχώριο Holiday show στις 22 Δεκεμβρίου στο The Mill & The Mine με support τους SIGNS OF THE SWARM, THE GUILD και SIDIOUS.

Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, το όνομα WHITECHAPEL απαιτεί σεβασμό. Έχοντας ήδη έναν από τους πιο αξιοζήλευτους καταλόγους στο σύγχρονο Metal, το 2019 κυκλοφόρησαν το «The Valley», παρουσιάζοντας μια σίγουρη εξέλιξη στον ήχο τους και αποτελώντας μια πραγματική κυκλοφορία-ορόσημο που θέτει νέα πρότυπα για το είδος. Το 2021, επέστρεψαν με τον διάδοχο αυτού του άλμπουμ, το πανίσχυρο «Kin», το οποίο είναι μια ακόμα πιο δυναμική και ποικιλόμορφη συλλογή, προωθώντας περαιτέρω τον ήχο της μπάντας σε νέα εδάφη, χωρίς να ξεχνούν από πού ξεκίνησαν για να φτάνουν μέχρι εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Without You / Without Us» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση