Οι WATAIN κυκλοφορούν νέο live μουσικό βίντεο για το «Ecstasies In Night Infinite».

You are currently viewing Οι WATAIN κυκλοφορούν νέο live μουσικό βίντεο για το «Ecstasies In Night Infinite».

Στις 29 Απριλίου, οι Σουηδοί Black Metallers WATAIN, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους άλμπουμ “The Agony & Ecstasy Of Watain”, μέσω της Nuclear Blast. Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του δίσκου, οι WATAIN παρουσίασαν ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο για το κομμάτι «Ecstasies In Night Infinite».

Το άλμπουμ ήρθε πάνω στην ώρα για τον εορτασμό της Walpurgis Night, όταν ο Απρίλιος περνάει στην άκρη για τον Μάιο και οι φωτιές θα φωτίσουν τον νυχτερινό ουρανό.

Διαβάστε την κριτική του THEGALLERY.GR για το άλμπουμ «The Agony & Ecstasy Of Watain», ΕΔΩ.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ είναι δημιουργία των Erik Danielsson και Oik Wasfuk

E. Danielsson σχολιάζει: «Ζήσαμε με αυτό το άλμπουμ μεταξύ μας τρέμοντας σαν βρέφος πάνω στο βωμό για πολύ καιρό τώρα, και ήρθε η ώρα το απελευθερώσουμε. Κουβαλάει μέσα του την τρέλα και το μυστήριο όλης της συσσωρευμένης εμπειρίας μας, τόσο της άγριας όσο και της μεγαλειώδους. Ο ειλικρινής σεβασμός μας σε όλα όσα θεωρούμε ιερά και αληθινά. Μια ταπεινή προσφορά στις φωτιές του Διαβόλου που συνεχίζουν πάντα να μας αναζωογονούν, να μας δυναμώνουν και να φωτίζουν το δρόμο μας μπροστά. Σε όλους εσάς που είστε έτοιμοι να την αγκαλιάσετε- μακάρι να σας πάει μακριά.»

Οι Watain πραγματοποίησαν πρόσφατα ένα πολύ μοναδικό και ιδιαίτερο live show στο Chaudronneries de Montreuil στο Παρίσι, ως προθέρμανση για το Hellfest 2022, το οποίο παρουσιάστηκε και μεταδόθηκε από το Arte TV.

Λίστα κομματιών:

  1. Ecstasies in Night Infinite
  2. The Howling
  3. Serimosa
  4. Black Cunt
  5. Leper’s Grace
  6. Not Sun Nor Man Nor God
  7. Before the Cataclysm
  8. We Remain
  9. Funeral Winter
  10. Septentrion

Ένα έντονο live βίντεο για το εναρκτήριο κομμάτι του νέου άλμπουμ, «Ecstasies In Night Infinite», το οποίο προέρχεται από το προαναφερθέν live show , μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση