Ο Τuomas Saukkonen, ενώνει τις δυνάμεις του με τους Ουκρανούς WOLFANGER και κυκλοφορεί το νέο single «Glory to the Heroes»!

Ο Τuomas Saukkonen, ενώνει τις δυνάμεις του με τους Ουκρανούς WOLFANGER και κυκλοφορεί το νέο single «Glory to the Heroes»!

Οι frontmen των συγκροτημάτων WOLFANGER και WOLFHEART, Petro Solovey και Tuomas Saukkonen, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα τραγούδι για να υποστηρίξουν τους ήρωες της Ουκρανίας. Όλα τα έσοδα από το τραγούδι και 12€ για κάθε πωλούμενο merch item που κυκλοφόρησαν οι WOLFHEART, BEFORE THE DAWN και DAWN OF SOLACE με την υποστήριξη του RecordshopX θα χρησιμοποιηθούν για δωρεά στο ίδρυμα «Повернись Живим”.

Streaming: https://music.suricatemusic.com/heroes

Donations: https://www.comebackalive.in.ua/

Merch: https://www.recordshopx.com/list/2380/

Wolfanger: https://www.facebook.com/wolfangerua

Wolfheart: https://www.facebook.com/WolfheartRealm

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Νίκου Σταυριδάκη / VisionBlack

Ο Petro και ο Tuomas έχουν ήδη συνεργαστεί στο single «Skull Soldiers» των WOLFHEART, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021, το οποίο απέτισε φόρο τιμής στους θρυλικούς Φινλανδούς στρατιώτες του Χειμερινού Πολέμου (1939-1940), και μόλις ένα χρόνο αργότερα επιστρέφουν στο στούντιο για να τιμήσουν τους μαχόμενους ήρωες της Ουκρανίας.

Ο Petro Solovey σχολιάζει: «Το τραγούδι είναι για τον ουκρανικό λαό, ο οποίος έγινε πιο ενωμένος από ποτέ στη θέα της απειλής. Πολεμάμε όχι μόνο οπλισμένοι αλλά και με τα γυμνά μας χέρια, υπερασπιζόμενοι τις ζωές των αγαπημένων μας προσώπων, τη γη μας και την ελευθερία μας. Στις 24 Φεβρουαρίου συναντήσαμε τον εχθρό πρόσωπο με πρόσωπο. Είμαστε ενωμένοι και αυτό είναι το κύριο όπλο μας

Ο Tuomas Saukkonen προσθέτει: «Slava Ukraini, Heroiam slava!» («Δόξα στην Ουκρανία, δόξα στους Ήρωες!»)

Μπορείτε να ακούσετε το «Glory to the Heroes» στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση