Οι THULCANDRA κυκλοφορούν το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Hail The Abyss».

You are currently viewing Οι THULCANDRA κυκλοφορούν το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Hail The Abyss».

Οι Melodic Black/Death Metallers THULCANDRA, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Hail The Abyss», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου μέσω της Napalm Records .

Το «Hail The Abyss», αναδεικνύει την προτίμηση της μπάντας στο σκοτεινό, επιθετικό και μελωδικό Metal, ενώ το άλμπουμ σαρώνει και τρομοκρατεί με την ένταση της κόλασης. Όπως πάντα, οι THULCANDRA έχουν να κάνουν με το vibe – υπάρχει πάντα ένα μοναδικό «συναίσθημα» που είναι ξεκάθαρα old-school, αλλά χωρίς τα κουρασμένα παρελκόμενα του.

Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Steffen Kummerer σχολιάζει για το νέο single: «Το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ μας, ‘Hail The Abyss’, μετατράπηκε σε μια αιχμηρή και πιεστική σύνθεση που συνδυάζει ένα ισορροπημένο μείγμα Black και Death Metal. Ο δίσκος βγήκε όπως ελπίζαμε, και το βίντεο που παρήγαγε η Grupa13 (BEHEMOTH, KREATOR, ARCH ENEMY) ίσως είναι το πιο εμβληματικό κλιπ που δημιουργήσαμε στην 20χρονη μακρόχρονη καριέρα μας.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Herbert Lochner

Η άνοδος των THULCANDRA πυροδοτήθηκε όταν το γερμανικό συγκρότημα εξαπέλυσε το ντεμπούτο άλμπουμ του, «Fallen Angel’s Dominion», το 2010. Το γκρουπ, με επικεφαλής το ιδρυτικό μέλος και οραματιστή Steffen Kummerer (επίσης γνωστός από τους OBSCURA), εδραίωσε έκτοτε τη χειμαρρώδη κυριαρχία του στο Blackened Death Metal. Οι θλιβερές μελωδικές εκπορεύσεις στους επόμενους δίσκους «Under a Frozen Sun» (2011), «Ascension Lost» (2015), και το κορυφαίο «A Dying Wish» (2021), αφιερωμένο στον εκλιπόντα ντράμερ Chris Kratzer, παγίωσαν τους THULCANDRA ως μια ανώτερη δύναμη, σπρώχνοντας με δεξιοτεχνία τη μαγεία και το μυστήριο του Melodic Black/Death Metal των μέσων των 90s στη σύγχρονη εποχή.

Ο Steffen Kummerer σχολιάζει σχετικά με το άλμπουμ: «Με το ‘Hail The Abyss’, μετράμε μόλις το 5ο άλμπουμ μέσα σε 20 χρόνια των THULCANDRA. Ένα banger, και ένας ποικιλόμορφος δίσκος που παρουσιάζει ένα μοναδικό μείγμα Black και Death Metal, σε συνδυασμό με κλασικές Heavy Metal δίδυμες κιθάρες. Το άλμπουμ βγήκε εξαιρετικό και ο Dan Swanö παρέδωσε μια υπέροχη μίξη – ωμή, φυσική και αναδεικνύοντας κάθε ξεχωριστό μουσικό του δίσκου. Το ‘Hail The Abyss’ αναμφίβολα μετατράπηκε σε ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα της μακρόχρονης καριέρας μας.»

Λίστα κομματιών:

 1. In the Eye of Heaven
 2. Hail the Abyss
 3. At Night
 4. Velvet Damnation
 5. On the Wings of Cosmic Fire
 6. Acheronian Cult
 7. As I Walk Through the Gateway
 8. Blood of Slaves
 9. In Darkness We Descend
 10. The Final Closure
 11. The Second Fall (live)
 12. Deliverance in Sin and Death (live)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Hail The Abyss» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση