Οι THULCANDRA ετοιμάζονται για την πρώτη τους περιοδεία στη Βόρεια Αμερική – Live βίντεο για το «Frozen Kingdom» κυκλοφορεί τώρα.

You are currently viewing Οι THULCANDRA ετοιμάζονται για την πρώτη τους περιοδεία στη Βόρεια Αμερική – Live βίντεο για το «Frozen Kingdom» κυκλοφορεί τώρα.

Οι Γερμανοί Black/Death Metallers THULCANDRA, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο live βίντεο για το «Frozen Kingdom» – από το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας «Fallen Angel’s Dominion» (2010) – εν αναμονή της επερχόμενης πρώτης τους περιοδείας στη Βόρεια Αμερική.

Ο Steffen Kummerer σχολιάζει: «Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, ξεκινάμε την πρώτη μας περιοδεία στη Βόρεια Αμερική ως support των FLESHGOD APOCALYPSE, OBSCURA και WOLFHEART. Αυτή η πανεθνική περιοδεία θα είναι οι πρώτες συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά για τους THULCANDRA. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και μην χάσετε την περιοδεία της χρονιάς!»

Οι Thulcandra ιδρύθηκαν το 2003 από τον κιθαρίστα Steffen Kummerer και τον Jurgen Zintz. Οι Thulcandra ηχογράφησαν ένα ντέμο με τίτλο «Perishness Around Us» το 2004, αλλά κανείς από τους δύο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ποιότητά του και δεν το κυκλοφόρησαν. Λίγο αργότερα, το 2005, ο κιθαρίστας Jürgen Zintz αυτοκτόνησε. Έτσι η μπάντα στη συνέχεια μπήκε σε καθεστώς αναμονής. Με τη μετακόμιση σε άλλη πόλη στα τέλη του 2008 ο Steffen Kummerer άρχισε να ακούει το πρώτο τους demo μετά από πολλά χρόνια και αποφάσισε να ξαναρχίσει το συγκρότημα.

Έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα full-length στούντιο άλμπουμ. Το τελευταίο τους άλμπουμ «A Dying Wish» κυκλοφόρησε το 2021 μέσω της Napalm Records με εξαιρετικές κριτικές. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του THEGALLERY.GR για το άλμπουμ, ΕΔΩ.

Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από ένα ντέμο του 1989 του νορβηγικού συγκροτήματος DARKTHRONE, προερχόμενο από το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Out Of The Silent Planet» του 1938 του C. S. Lewis, όπου Thulcandra είναι το όνομα για τον σιωπηλό πλανήτη, Γη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο live βίντεο για το «Frozen Kingdom» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση