Οι Thrash Metal ONSLAUGHT κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο κλιπ «Godhead».

You are currently viewing Οι Thrash Metal ONSLAUGHT κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο κλιπ «Godhead».

Αυτόν τον Μάιο, οι Βρετανοί Thrash Metallers ONSLAUGHT εισήχθησαν στο “Metal Hall Of Fame”, χαρακτηριζόμενοι ως “μία από τις πιο άγριες, εκρηκτικές και αμφιλεγόμενες Metal μπάντες που βγήκαν ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο”.

Το 2022 βρίσκει ένα από τα πιο επιδραστικά και αξιοσέβαστα συγκροτήματα του είδους, το οποίο ηγείται από τον Nige Rockett, να γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και το κάνει με στυλ. Πρόσφατα, οι ONSLAUGHT επανακυκλοφόρησαν τα 3 τελευταία τους άλμπουμ, «Sound of Violence» (2011), «VI» (2013) και «Generation Antichrist» (2020) σε κόκκινο βινύλιο των 180 γρ. Επίσης κυκλοφόρησαν μια ειδική επετειακή έκδοση του «Sound of Violence». το οποίο υπάρχει διαθέσιμο σε 2-CD digipak και συμπεριλαμβάνει bonus CD.

Πρόσφατα, το συγκρότημα σχολίασε: «Είναι υπέροχο για βλέπουμε την AFM να επανακυκλοφορεί αυτά τα άλμπουμς και να μας βοηθάει να γιορτάζουμε την 40η επέτειό μας. Επίσης νέο «Sound of Violence» υλικό και bonus κομμάτια;…Ναι!! Αυτό τα σπάει!»

Οι επετειακές εκδόσεις των ONSLAUGHT, οι οποίες ανήκουν σε κάθε καλά ταξινομημένη Thrash Metal δισκοθήκη, είναι τώρα διαθέσιμες μέσω του καταστήματος της AFM Records, σε αυτό το link!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο video clip για το κλασικό «Godhead»:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση