Οι THE ABBEY έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι και βίντεο.

You are currently viewing Οι THE ABBEY έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι και βίντεο.

Οι THE ABBEY, το διαρκώς εξελισσόμενο Progressive Doom Metal συγκρότημα πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το τρίτο single τους με τίτλο «Starless», συνοδευόμενο από ένα επίσημο μουσικό βίντεο.. Το συγκρότημα αποτελείται από τη Natalie Koskinen (SHAPE OF DESPAIR), Jesse Heikkinen (HENGET, ITERUM NATA), Vesa Ranta (SENTENCED, THE MAN-EATING TREE) και Janne Markus (THE MAN-EATING TREE), Το νέο τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «World of Sin» που θα κυκλοφορήσει από τη Season Of Mist στις 17 Φεβρουαρίου σε CD και ψηφιακή μορφή και στις 7 Ιουλίου σε βινύλιο.

Το συγκρότημα δήλωσε σχετικά με το νέο τραγούδι: «Είναι το πιο σκοτεινό τραγούδι του άλμπουμ, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά. Συνθέτης είναι ο κιθαρίστας της μπάντας Janne Markus και έχει στόχο να δείξει μια πιο βαριά πλευρά μας. Οι στίχοι είναι της τραγουδίστρια Natalie Koskinen και αποτυπώνουν το εσωτερικό κενό και την απώλεια της επιθυμίας για ζωή».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Alexander Reisfar

Το «World of Sin» ηχογραφήθηκε μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου 2021 σε διάφορες τοποθεσίες στη Φινλανδία. Τα ντραμς, το μπάσο και οι κιθάρες του Markus ηχογραφήθηκαν στο Kratio Studio στο Oulu από τον Kyösti Rautio. Ο Rautio διετέλεσε επίσης συμπαραγωγός και έκανε τη μίξη του άλμπουμ, αποτελώντας το ανεπίσημο έκτο μέλος των THE ABBEY. Ο Heikkinen, ο οποίος ηχογράφησε τα περισσότερα από τα φωνητικά και τις κιθάρες στο δωμάτιο της θετής του κόρης, περιτριγυρισμένος από My Little Ponies, φιγούρες της Disney και ένα σωρό από εσωτερική λογοτεχνία, φροντίζει να επισημάνει ότι οι THE ABBEY δεν καταφέρνουν να ενταχθούν σε κάποιο τακτοποιημένο, μικρό υποείδος.

Λίστα κομματιών:

1. Rat King
2. A Thousand Dead Witches
3. Crystallion
4. Starless
5. Desert Temple
6. Widow’s Will
7. Queen of Pain
8. Old Ones: Prequel
9. Old Ones

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Starless» παρακάτω;

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση