Οι Technical Death Metallers SCEPTIC κυκλοφορούν το νέο τους single «All I Can Devour».

You are currently viewing Οι Technical Death Metallers SCEPTIC κυκλοφορούν το νέο τους single «All I Can Devour».

Οι Πολωνοί Technical Death Metallers SCEPTIC, επιστρέφουν μετά από 17 χρόνια σιωπής! Οι SCEPTIC ιδρύθηκαν το 1994 (αρχικά ως TORMENTOR, και από το 1995 ως SCEPTIC) με πρωτοβουλία του Jack Hiro. Μέχρι το 2005, η μπάντα κυκλοφόρησε τέσσερα στούντιο άλμπουμ: «Blind Existence» (1999), «Pathetic Being» (2001), «Unbeliever’s Script» (2003) και «Internal Complexity» (2005), τα οποία επανακυκλοφόρησαν το 2020 και το 2021 από την πολωνική εταιρεία Szataniec σε CD και βινύλιο.

Σύντομα, η Κρακοβιανή μπάντα θα επιτεθεί με το νέο της, πολυαναμενόμενο στούντιο άλμπουμ. Το άλμπουμ με τίτλο «Nailed To Ignorance», θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της Szataniec. Η μπάντα έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το νέο της single «All I Can Devour».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Marcin Halerz

Ο αρχικός τραγουδιστής Marcin Urbaś επέστρεψε στα καθήκοντά του ως τραγουδιστής. Το υλικό για το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Lateral Sound σε συνεργασία με τον Grzegorz Środa (Kat & Roman Kostrzewski). Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Piotr Mańkowski στο Coverius Studio (TURBO, WOLF SPIDER). Ο δημιουργός του εξωφύλλου και των φωτογραφιών του συγκροτήματος είναι ο Marcin Halerz, ενώ το layout έγινε από τον Piotr Szafraniec.

Λίστα κομματιών:

  1. Mind Destroyer
  2. Wolf as a Shepherd
  3. Fate in My Hand
  4. Gaia
  5. Wordbow
  6. All I Can Devour
  7. The Sakkara Bird
  8. InHuman
  9. Nailed to Ignorance

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «All I Can Devour» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση