Οι T.O.M.B κυκλοφορούν το νέο τους single «Hatred To All».

You are currently viewing Οι T.O.M.B κυκλοφορούν το νέο τους single «Hatred To All».

Οι Αμερικανοί Total Occultic Mechanical Blasphemers T.O.M.B., έδωσαν στη δημοσιότητα το «Hatred To All», το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Terror Winds», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου από τη νορβηγική Dark Essence Records.

Ο τίτλος του single, «Hatred To All» είναι μια σαφής ένδειξη των σκέψεων και των συναισθημάτων που κρύβονται πίσω από το κομμάτι, όπως εξηγούν οι T.O.M.B:

«Το ‘Hatred to All’ είναι ένας ύμνος σε αυτά τα οράματα και τις αξίες που διαμόρφωσαν τα θεμέλια του Black Metal των αρχών του ’90. Με μια ανελέητη λυσσαλέα πρόθεση, η κακία πίσω από τη μουσική του τραγουδιού ενσωματώνει πράξεις επιθετικότητας χωρίς σύνορα. Αγκαλιάζει μια ελευθερία αχαλίνωτου θυμού και κακής θέλησης προς όλους και όλα, ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία, τις ηθικές πεποιθήσεις ή τις πολιτικές θέσεις.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Nestor Avalos

Το «Terror Winds», είναι η έβδομη full-length κυκλοφορία από μια μπάντα γνωστή για την εξερεύνηση εσωτερικών θεμάτων όπως ο θάνατος, η παραφυσική δραστηριότητα και οι απόκρυφες πρακτικές, και η οποία, με πάνω από είκοσι χρόνια μουσικής δημιουργίας, έχει δημιουργήσει έναν ήχο που συνδυάζει το Black Metal με στοιχεία Dark Ambient, Doom, Death, Industrial και Power Electronics.

Φέρνοντας όλη τους την εμπειρία στο «Terror Winds», οι T.O.M.B δημιούργησαν ένα άλμπουμ που έχει την αυθεντικά επικίνδυνη αίσθηση του Black Metal των αρχών της δεκαετίας του ’90. Συνδυάστε το με ένα ισχυρό κύμα ambient πλήκτρων και κλασσικού θορύβου των T.O.M.B. και έχετε ένα άλμπουμ γεμάτο συμφωνική ατμόσφαιρα και θορυβώδη νεκρομαντικά ηχοτοπία. Είναι ταυτόχρονα τρομακτικό και μαγευτικό με έναν τρόπο που μόνο μια μπάντα με τη φήμη ενός από τους κορυφαίους καινοτόμους στο χώρο του σύγχρονου Black Metal μπορεί να παράγει.

Με μια σύνθεση που περιλαμβάνει τους No-One, B. Zimimay, Tyler B και Samantha Viola, η ηχογράφηση του «Terror Winds» έγινε ζωντανά στα Ossuary Studios στη Νέα Υόρκη και το mastering από τον Tore Stjerna στα Necromorbus Studios στη Σουηδία.

Λίστα κομματιών:

  1. Terror Winds
  2. In the Ugly Dark
  3. Wraiths
  4. Hatred to All
  5. Frost Tyrants
  6. Reincarnation

Μπορείτε να ακούσετε το «Hatred To All» στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση