Οι Σουηδοί Death Metallers DEFLESHED αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το νέου τους άλμπουμ «Grind Over Matter».

You are currently viewing Οι Σουηδοί Death Metallers DEFLESHED αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το νέου τους άλμπουμ «Grind Over Matter».

Οι Σουηδοί Death Metallers DEFLESHED, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Grind Over Matter», που θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου από την Metal Blade Records.

Ο Gustaf Jorde δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το πρώτο μας τραγούδι μετά από 17 χρόνια . Μαζί με τον Lawrence Mackrory δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα ακουστικό χαστούκι για όλους εμάς που το χρειαζόμαστε από καιρό σε καιρό. Απολαύστε την τρέλα!»

Το «Grind Over Matter» ηχογραφήθηκε στα Rorysound Studios, στην Ουψάλα της Σουηδίας, με τον Lawrence Mackrory, με δύο εβδομάδες αφιερωμένες στα ντραμς, άλλες δύο για την κιθάρα και το μπάσο και δύο τριήμερες συνεδρίες για τα φωνητικά. «Ήταν αρκετά απλό, το πιο δύσκολο ήταν να μην παρασυρθούμε πολύ από παρορμητικές ιδέες, αλλά να μείνουμε πιστοί στο αρχικό σχέδιο», λέει ο Jorde.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Roberto Toderico

Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 έως το 2005, οι DEFLESHED έβγαλαν ένα καυτό μείγμα από Thrash, Death Metal και Grindcore, χαρακτηρίζοντας τους εαυτούς τους ως ένα από τα πιο ζωτικά συγκροτήματα και στα τρία αυτά είδη. Έχοντας ξεμείνει από έμπνευση και θέλοντας να δοκιμάσουν και άλλα πράγματα, αποφάσισαν να σταματήσουν την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησαν το πέμπτο άλμπουμ τους «Reclaim The Beat», και από τότε οι οπαδοί φωνάζουν για την επανένωσή τους. Το 2021 πήραν αυτό που ζητούσαν, όταν η βασική σύνθεση του συγκροτήματος – ο κιθαρίστας Lars Löfven, ο ντράμερ Matte Modin και ο μπασίστας/τραγουδιστής Gustaf Jorde – ξαναβρέθηκαν μαζί. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το single «Fleshless And Wild» και τώρα ανυπομονούν να κυκλοφορήσουν το «Grind Over Matter»!

Λίστα κομματιών:

 1. Bent Out of Shape
 2. Grind Over Matter
 3. One Grave to Fit Them All
 4. Heavy Haul
 5. Dear Devil
 6. Staring Blind
 7. Blood Well Spent
 8. Unburdened by Genius
 9. Behind Dead Eyes
 10. Blast Beast
 11. Last Nail in the Coffin

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Grind Over Matter» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση