Οι SAXON θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «More Inspirations» τον Μάρτιο.

You are currently viewing Οι SAXON θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «More Inspirations» τον Μάρτιο.

Οι θρύλοι του βρετανικού Heavy Metal, SAXON, έδωσαν στη δημοσιότητα το «The Faith Healer», το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους «More Inspirations», που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου μέσω της Silver Lining Music.

Μετά την κυκλοφορία του «Inspirations» το 2021, το «More Inspirations» είναι το δεύτερο άλμπουμ με τις επιρροές που τροφοδότησαν την εξαιρετικά επιτυχημένη 40+ χρόνια καριέρα των πανίσχυρων SAXON. Το πρώτο single είναι μια εκπληκτική εκδοχή του «The Faith Healer» των Sensational Alex Harvey Band.

Ο Biff Byford σχολιάζει: «Συνηθίζαμε να βλέπουμε τους SENSATIONAL ALEX HARVEY BAND να το παίζουν παλιά, ξεκινούσαν το σετ τους με αυτό, τόσο φανταστικό τραγούδι και φανταστική μπάντα… μεγάλη επιρροή!»

Είτε γίνονται άγριοι με το «We’ve Gotta Get Out Of This Place» των THE ANIMALS, είτε αφήνουν ελεύθερο ένα high-octane take στο «From The Inside» του Alice Cooper, είτε κάνουν ένα άγριο αφιέρωμα στο «Detroit Rock City» των KISS, το «More Inspirations» είναι ένα χαρούμενο ταξίδι στους ήχους που γαλβάνισαν τα αγόρια από το Barnsley και συνεχίζουν να παίζουν στα στερεοφωνικά των σπιτιών και στα λεωφορεία των περιοδειών.

Σε παραγωγή του τραγουδιστή/συνιδρυτή Biff Byford, με τον Seb Byford να βοηθά στην ηχογράφηση της μουσικής μαζί με τον τεχνικό μίξης Jacky Lehmann, το «More Inspirations» περιλαμβάνει επίσης ενθουσιώδεις εκτελέσεις των Alice Cooper, RAINBOW, ZZ TOP και CREAM, καθώς και ένα καταιγιστικό «Razamanaz» των NAZARETH, μια γευστική εκτέλεση του «Substitute» των THE WHO και μια παχιά groove εκτέλεση του «Gypsy» των URIAH HEEP. Είτε είναι ο πρώτος σας χορός με τέτοια κλασικά τραγούδια, είτε έχετε έρθει να δείτε πού γεννήθηκαν οι SAXON, το «More Inspirations» προσφέρει τα δέοντα και όχι μόνο.

Μετά την επιτυχία του Seize the World Tour 2022, οι SAXON θα επιστρέψουν στο δρόμο τον Μάρτιο του 2023 για μια σειρά από ευρωπαϊκές εμφανίσεις, με special guest τους Γερμανούς τιτάνες του Μetal, RAGE.

Λίστα κομματιών:

  1. We’ve Gotta Get Out of This Place (THE ANIMALS cover)
  2. The Faith Healer (THE SENSATIONAL ALEX HARVEY BAND cover)
  3. From the Inside (Alice Cooper cover)
  4. Chevrolet (ZZ TOP cover)
  5. Substitute (THE WHO cover)
  6. Gypsy (URIAH HEEP cover)
  7. Man on the Silver Mountain (RAINBOW cover)
  8. Detroit Rock City (KISS cover)
  9. Razamanaz (NAZARETH cover)
  10. Tales of Brave Ulysses (CREAM cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «The Faith Healer» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση