Sabaton – The Great War

Sabaton – The Great War

Χρονολογία: 2019
Συνολική Διάρκεια: 38:27
Εταιρεία: Nuclear Blast

Οι SABATON μπήκαν στις ζωές μας δυναμικά από τις πρώτες κυκλοφορίες τους και, είτε αγαπήθηκαν πολύ είτε όχι, έφτασαν να ηγούνται σε φεστιβάλ και να έχουν πλέον μία μερίδα ορκισμένων οπαδών που τους ακολουθούν πιστά! Εδώ θα ασχοληθούμε με το νέο, ένατο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο “TheGreatWar”.

Η θεματολογία γνωστή, όπως και στις προηγούμενες δουλειές τους. Στίχοι εμπνευσμένοι από πολεμικά κατορθώματα και σημαντικές μάχες καθώς και απο πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτές. Αυτήν την φορά, οι Σουηδοί, ασχολούνται καθ’ ολοκληρία με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ό,τι αυτός συνεπάγεται…

Ένα άλμπουμ μικρό σε διάρκεια, μόλις 38 λεπτά, όμως γεμάτο και απολαυστικό στο γνωστό ύφος των Σουηδών, πράγμα το οποίο έγινε αντιληπτό από το πρώτο single που κυκλοφόρησε με τίτλο  «Fields of Verdun». Σημαντικά κομμάτια για το άλμπουμ το τρομερό και γρήγορο»The Red Baron», με συναυλιακό ύφος και ρεφρέν που το ακολουθείς θες δεν θες,όπως και το «Seven Pillars of Wisdom», κομμάτι αφιερωμένο στον Λόρενς της Αραβίας.

Οι SABATON, είναι αυτοί που είναι. Δεν θα αλλάξουν το Heavy Metal, ούτε θα είναι αυτοί που θα γεννήσουν ένα νέο υπο-είδος του. Σίγουρα όμως αυτό που κάνουν το κάνουν καλά. Ευχάριστο και διασκεδαστικό Heavy Metal, το οποίο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο, είτε ζωντανά σε κάποια συναυλία τους, είτε μέσα από τα στούντιο άλμπουμ τους. Εν κατακλείδι, αυτοί που δεν τους συμπαθούν, δεν θα βρουν κάτι διαφορετικό σε αυτή την κυκλοφορία. Αυτοί που εκτιμούν την μπάντα όμως, σίγουρα θα περάσουν καλά με το “The Great War”!

Βαθμολογία: 7/10
Συντάκτης: Φανούρης Εξηνταβελόνης
Διαδικτυακός Σύνδεσμος: SABATON – Επίσημη Σελίδα

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu