Οι RAMMSTEIN κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single «Adieu».

You are currently viewing Οι RAMMSTEIN κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single «Adieu».

Οι RAMMSTEIN έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το «Adieu». Το τραγούδι είναι το τελευταίο κομμάτι από το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο, «Zeit». Το βίντεο, το οποίο είναι ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους, είναι ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που επαναπροσδιορίζει το τι πρέπει να είναι ένα μουσικό βίντεο. Το 8λεπτο πόνημα σκηνοθετήθηκε από τον Specter Berlin και η παραγωγή έγινε από την DISSIDENCE.

Οι τιτάνες του Industrial Metal κυκλοφόρησαν το όγδοο στούντιο άλμπουμ τους «Zeit» στις 29 Απριλίου μέσω της Universal Music. Ο δίσκος έφτασε στο Νο. 15 του Billboard 200 και στο Νο. 1 του Billboard Top Hard Rock Albums chart. Το άλμπουμ κατέκτησε την κορυφή των charts σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της πατρίδας του συγκροτήματος, της Γερμανίας.

Το 2023 οι RAMMSTEIN ξεκινούν άλλη μια ευρωπαϊκή περιοδεία, αποκλειστικά σε στάδια. Η περιοδεία ξεκινά στις 22 Μαΐου στο Vingio Parkas στη Λιθουανία και ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου στο King Baudouin Stadium στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Η περιοδεία θα δει το συγκρότημα να εμφανίζεται στη Φινλανδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ιταλία, την Ισπανία και αλλού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Adieu» παρακάτω:

Please follow and like us:

This Post Has One Comment

  1. Vassiliki Pantazi

    Ας ελπίσουμε να τους δούμε κ εδώ Ελλάδα…!!

Αφήστε μια απάντηση