Ormskrik – Ormskrik

Ormskrik – Ormskrik

Χρονολογία: 2020
Συνολική Διάρκεια: 45:00
Εταιρεία: Fysisk Format

Έχοντας ξεκινήσει την πορεία τους στη μουσική το 2015 από ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο νήματος στην δυτική ακτή της Νορβηγίας, όπου και έστησαν έναν ερασιτεχνικό χώρο για να προβάρουν και να ηχογραφούν τα κομμάτια τους, οι ORMSKRIK φτάσαν μέχρι τα σκαλοπάτια της εταιρείας Fysisk Format, μέσω της οποίας κυκλοφόρησαν το πρώτο τους, ομώνυμο, ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Για να το καταφέρουν αυτό, συνεργάστηκαν με τον γνωστό παραγωγό Daniel Bergstrand στην Dugout Productions ενώ την μίξη του δίσκου ανέλαβε ο Lawrence Mackrory. Οι ORMSKRIK δημιούργησαν ένα ντεμπούτο άλμπουμ που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου Thrash Metal δίσκου, διαθέτοντας έντεκα γρήγορα και συνάμα άγρια ​​κομμάτια που συνδυάζουν το Thrash της Bay Area, το νορβηγικό Black Metal και σε σημεία το σουηδικό Death.

Ένα όμορφο σύνολο τραγουδιών, με αξιοπρόσεκτη παραγωγή, το οποίο ξεχειλίζει από επιθετικότητα και οργή! Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς σε τραγούδια όπως τα «Destroyer Of Worlds», «Descend To Madness» και «The Morbid Arrives», τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, απόρροια ίσως της ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας των μελών του συγκροτήματος. Αυτή η επιθετικότητα όμως όπως και η νεαρή ηλικία, δίνουν με την σειρά τους μία φρεσκάδα και μία έντονη ζωντάνια στις συνθέσεις με κορυφαία ίσως το οκτάλεπτο «Eye For An Eye». Να σημειωθεί ότι η βασική μορφή κυκλοφορίας του άλμπουμ είναι ένα όμορφο 12″ βινύλιο.

Δυναμικό Blackened Thrash από τους Νορβηγούς λοιπόν οι οποίοι μπήκαν ορμητικά στα δισκογραφικά δρόμενα! Αν αυτή τη ζωντάνια και φρέσκια πνοή με την οποία μας συστήθηκαν την διατηρήσουν και την εξελίξουν, σίγουρα θα μας απασχολήσουν περισσότερο στο μέλλον.

Βαθμολογία: 7/10
Συντάκτης: Φανούρης Εξηνταβελόνης
Διαδικτυακός Σύνδεσμος: ORMSKRIK – Σελίδα Facebook

Please follow and like us:

This Post Has One Comment

  1. Avatar

    Τελεια κριτικη as usual Φανούρη!!!!
    Συμφωνω αππλυτα με οσα γραφεις!!!Ακουω τον δισκο αυτη την στιγμη κ οντως ειναι πολυ καλός!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu