Nuclear Assault (Recife, Βραζιλία – 12/04/2019)

Nuclear Assault  (Recife, Βραζιλία – 12/04/2019)

Μια εκπληκτική συναυλία των  Nuclear Assault στο φεστιβάλ Abril Pró-Rock, στο Recife της Βραζιλίας. Έπαιξαν αρκετά παλιά και κλασσικά τραγούδια τους, όπως το Critical Mass, Game Over και Brainwashed.

Σήμερα το συγκρότημα αποτελείται από τους John Connelly (φωνητικά και κιθάρα), Danny Lilker (μπάσο και φωνή), Glenn Evans (Drums) και Erik Burke (κιθάρα). Οι Nuclear πραγματοποίησαν την πρώτη συναυλία τους στην Βραζιλία το 1989, όταν έπαιξαν με τους Sepultura, σε μια περιοδεία Handle With Care.

Set List: Rise From the Ashes, Brainwashed, F# ,Vengeance, After the Holocaust, New Song, Critical Mass, Game Over, Butt Fuck, Stranded in Hell, Sin, Betrayal, Analogue Man in a Digital World, F# (Wake Up), When Freedom Dies, My America, Hang the Pope, Lesbians, Trail of Tears.


Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση