Οι NOCTURNIS κυκλοφορούν βίντεο για το «Reue».

You are currently viewing Οι NOCTURNIS κυκλοφορούν βίντεο για το «Reue».

Οι Γερμανοί Black Metallers NOCTURNIS, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Unsegen», στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Black Sunset/ MDD Records. Με το «Reue», η μπάντα δίνει στη δημοσιότητα ένα καταθλιπτικό βίντεο, το οποίο καταπιάνεται με το concept του άλμπουμ σχετικά με την ιστορία ενός στρατιώτη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και το μεταφέρει στο προσκήνιο μέσω καταθλιπτικών εικόνων. Οι δύο κιθαρίστες των Νοτιογερμανών Vincent Padrutt και Lukas Wenzel είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του βίντεο.

Το «Unsegen», είναι ένα concept άλμπουμ που αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού στρατιώτη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος οδηγείται από τη συνείδησή του σε μια όχι λιγότερο οδυνηρή εσωτερική μάχη λόγω των φρικαλεοτήτων που έχει βιώσει, την οποία τελικά χάνει.

«The Dead Stretcher-bearer» του Rogers Gilbert (1919)

Το όμορφο και συνάμα τρομακτικό εξώφυλλο είναι πίνακας του Rogers Gilbert, με τίτλο «The Dead Stretcher-bearer», ο οποίος φιλοτεχνήθηκε το 1919 .

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Το ‘Unsegen’ είναι ένα αντιπολεμικό άλμπουμ που διαδραματίζεται στην εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ακολουθώντας έναν νεαρό στρατιώτη μέσα από τη φρίκη και τη ματαιότητα του πολέμου. Όλα τα τραγούδια είναι ερμηνευμένα στα γερμανικά, για να ταιριάζουν με το απόκοσμο θέμα του άλμπουμ.»

Οι NOCTURNIS προκάλεσαν ήδη αίσθηση με την κυκλοφορία του «Aporia» EP τους το 2020 και τράβηξαν την προσοχή με κορυφαίες βαθμολογίες σε πολλές κριτικές. Η μπάντα ξέρει πώς να ενώνει το σκοτάδι και τη μελαγχολία καθώς και την ατμοσφαιρικότητα και τη βαρβαρότητα και έτσι να κατακτά τη μαύρη καρδιά κάθε Black Metaller.

Λίστα κομματιών:

  1. Am Rande
  2. Unsegen I  
  3. Unsegen II  
  4. Niedergang  
  5. Reue 06:33  
  6. Zerrissenheit

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο του «Reue» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση