Οι NIGHTRAGE κυκλοφορούν βίντεο στίχων για το «Dance Of Cerberus»!

You are currently viewing Οι NIGHTRAGE κυκλοφορούν βίντεο στίχων για το «Dance Of Cerberus»!

Οι Melodic Death Metallers, NIGHTRAGE, κυκλοφόρησαν ένα βίντεο στίχων για το «Dance Of Cerberus», το οποίο περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους, «Abyss Rising», που θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου μέσω της Despotz Records. Ένα άλμπουμ που αποτελεί το όραμα του συγκροτήματος για την ανθρωπότητα που ζει στη δική της κόλαση – μια κόλαση που έχει δημιουργήσει μέσω της καταστροφής του πλανήτη. Εμπνευσμένο εν μέρει από την Κόλαση του Δάντη, το άλμπουμ εξερευνά τη συνεχή καταστροφή του κόσμου στον οποίο ζούμε από τον άνθρωπο, μέχρι να ανοίξει η άβυσσος για να καταβροχθίσει τα πάντα μπροστά της.

Το mixed and mastered του άλμπουμ έγινε από τον Fredrik Nordstrom στο Studio Fredman, στο Gothenburg της Σουηδίας. Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jon Toussas – Graphic no Jutsu.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jon Toussas (Graphic no Jutsu)

Ο Μάριος Ηλιόπουλος σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Το “Dance Of Cerberus” είναι ένα τραγούδι το οποίο γράψαμε εγώ και ο Magnus, και διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ήχο των NIGHTRAGE. Βαριά μελωδικά riffs, γλυκές αρμονίες και επιθετικά φωνητικά. Λατρεύω την εισαγωγή με τις σούπερ μελωδικές αρμονίες και το πώς αυτό οδηγεί σε μια πολύ βαριά αρχή για το τραγούδι. Τα φωνητικά στο ρεφρέν είναι σούπερ βαριά και μελωδικά ταυτόχρονα, και ενσωματώνουν αυτό το νέο στυλ, με καθαρά φωνητικά στο background, που κάνει το ρεφρέν πολύ ευρύ και ανοιχτό. Ο Ronnie έκανε σπουδαία δουλειά εκεί με αυτό το ωραίο μείγμα των heavy και καθαρών φωνητικών του. Αυτό το τραγούδι μιλάει για εμάς τους ανθρώπους και την αιώνια πείνα και λαγνεία μας. Και αυτή η αιώνια αναζήτηση για γρήγορες και εύκολες απολαύσεις μας κάνει να σερνόμαστε στη βρωμιά μας, μόνο και μόνο για να πάρουμε την επόμενη δόση χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες».

Λίστα κομματιών:

 1. Abyss Rising
 2. Swallow Me
 3. Nauseating Oblivion
 4. Dance of Cerberus
 5. Falsifying Life
 6. Portal Of Dismay, Interlude
 7. Shadows Embrace Me
 8. 9th Circle Of Hell
 9. The Divergent (Instrumental)
 10. Cursed By The Gift Of Sight
 11. False Gods
 12. Pest Ridden Tide
 13. Silence Of The Darkened Soul

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεo στίχων για το «Dance Of Cerberus» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση