Οι METALLICA ανακοίνωσαν ένα πολύ ιδιαίτερο ’80s show.

You are currently viewing Οι METALLICA ανακοίνωσαν ένα πολύ ιδιαίτερο ’80s show.

Οι METALLICA ανακοίνωσαν ένα ιδιαίτερο show που θα ενθουσιάσει τους παλιούς οπαδούς τους. Στη μνήμη του Jonny Zazula, του ιδρυτή της Megaforce Records που βοήθησε τους METALLICA να μπουν στον μουσικό χάρτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό και της συζύγου του Marsha, που πέθανε το 2021, οι 4 καβαλάρηδες θα παίξουν ένα σπέσιαλ σετ με τραγούδια από τα πρώτα τους χρόνια τον Νοέμβριο στο Χόλυγουντ της Φλόριντα.

Όχι μόνο το σετ θα περιλαμβάνει τραγούδια των METALLICA από την περίοδο 1983-1984 αλλά θα τους συνοδεύσουν και οι RAVEN!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε ακόμα μία βραδιά στο τουρ μας αυτή τη χρονιά με ένα ιδιαίτερο show στο Hard Rock Live του Χόλυγουντ, Φλόριντα, την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου», δήλωσε το συγκρότημα. «Η βραδιά θα είναι ιδιαίτερη καθώς θα τιμήσουμε τη ζωή, την κληρονομιά και τα κατορθώματα των Johhny και Marsha Zazula

«O Johhny μας έδωσε την πρώτη ώθηση στη Νέα Υόρκη, κυκλοφόρησε τα πρώτα μας άλμπουμς με την Megaforce Records Label και μας έβγαλε στον δρόμο για το πρώτο πραγματικό μας τουρ. Μαζί με τη Marsha, ήταν ο μέντοράς μας, ο μάνατζερ, ο επικεφαλής και η πατρική φιγούρα για όλους μας…δεν θα είμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς αυτούς τους δύο. Δυστυχώς, πρόσφατα χάσαμε και τους δύο, με λιγότερο από ένα χρόνο διαφορά

Τα δύο πρώτα άλμπουμς των METALLICA, το «Kill’ Em All» του 1983 και το «Ride the Lighting» του 1984 κυκλοφόρησαν από την Megaforce.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση