Οι MEMORIAM κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Rise To Power» & βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

You are currently viewing Οι MEMORIAM κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Rise To Power» & βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

Στις 3 Φεβρουαρίου, οι θρύλοι του Βρετανικού Death Metal MEMORIAM, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Rise To Power» μέσω της Reaper Entertainment. Ιδρυμένοι από τον πρώην τραγουδιστή των BOLT THROWER Karl Willetts και τον μπασίστα των BENEDICTION Frank Healy – ζωντανούς θρύλους του Old School Death Metal – οι MEMORIAM βρίσκονται ανάμεσα στις πιο δημιουργικές μπάντες του είδους. Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου.

Το συγκρότημα εξηγεί: «Εδώ είμαστε λοιπόν με την κυκλοφορία του πέμπτου μας άλμπουμ ‘Rise To Power’. Για εμάς, είναι ένα νέο επίπεδο στο στυλ μας και στην προσέγγιση της μουσικής και των στίχων που περιέχονται σε αυτό. Νέα στυλ και διαθέσεις πλέκονται μέσα και έξω από κάθε κομμάτι και έχουμε ένα μεγάλο αίσθημα ολοκλήρωσης σε αυτή την κυκλοφορία. Όπως και με όλες τις προηγούμενες κυκλοφορίες των άλμπουμ μας, τα μηνύματα που περιέχονται στιχουργικά είναι γεμάτα ελπίδα αλλά και προειδοποιήσεις. Δεν κάνουμε κήρυγμα αλλά απλά ελπίζουμε ότι ο ακροατής μπορεί να πάρει κάτι από τα λόγια και ίσως να σκεφτεί τα μηνύματα. Όπως λέει και η διάσημη ρήση, ‘ Όσοι δεν μπορούν να θυμηθούν το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το επαναλαμβάνουν’ (φιλόσοφος George Santayana). Ελπίζουμε να απολαύσετε την ακρόαση του ‘Rise To Power’ όσο απολαύσαμε κι εμείς τη δημιουργία του. Υπάρχουν πολλές εναλλαγές στη διάθεση από σχεδόν μελωδικές έως πλήρως βίαιες, οπότε υπάρχει κάτι για όλους!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dan Seagrave

Με το «Rise To Power», η μπάντα χτίζει πάνω στον χαρακτηριστικό ήχο της με επιπλέον δυναμική. Από brutal grooves σε στιγμές doomy μελωδικών μερών μέχρι επιθετικό σκανδιναβικό riffing, το «Rise To Power» είναι ένα εξαιρετικά ποικίλο άλμπουμ. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Russ Russell (NAPALM DEATH, DIMMU BORGIR, AT THE GATES, AMORPHIS) στα Parlour Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ η δημιουργία του εξωφύλλου έγινε από τον διάσημο εικαστικό καλλιτέχνη, Dan Seagrave (BENEDICTION, DISMEMBER, HYPOCRISY, SUFFOCATION) του οποίου η δουλειά έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα προηγούμενων δουλειών των MEMORIAM.

Λίστα κομματιών:

  1. Never Forget, Never Again (6 Million Dead)
  2. Total War
  3. I Am the Enemy
  4. The Conflict is Within
  5. Annihilation’s Dawn
  6. All Is Lost
  7. Rise to Power
  8. This Pain

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Rise To Power» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση