Το Black Metal project IBARAKI του Matt Heafy (TRIVIUM), κυκλοφορεί μουσικό βίντεο για το νέο single «Kagutsuchi».

Το Black Metal project IBARAKI του Matt Heafy (TRIVIUM), κυκλοφορεί μουσικό βίντεο για το νέο single «Kagutsuchi».

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των TRIVIUM, Matthew Kiichi Heafy, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο single «Kagutsuchi», από το πολυαναμενόμενο Black Metal project του, IBARAKI. Το πολυσυζητημένο ντεμπούτο άλμπουμ του IBARAKI, «Rashomon», κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου μέσω της Nuclear Blast. Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα επίσημο μουσικό βίντεο.

Το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό στην ιστορία του project.

Ο Heafy σχολιάζει: «Το ‘Kagutsuchi’ είναι το σημείο καμπής στη σχέση μου με το Black Metal. Πριν από τη δημιουργία αυτού του κομματιού, πίστευα ότι έπρεπε να τηρήσω όλες τις τροπικότητες της παράδοσης – δεν πίστευα ότι μπορούσα να συνδέσω το όνομά μου ώστε να κρατήσω κάτι το οποίο είναι αυθεντικά Black Metal.

Η φιλία μου με τον Ihsahn και το ότι τον είχα ως μέντορα, μου έδειξε ότι το να είσαι αληθινός στον εαυτό σου είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είσαι αληθινός σε ένα είδος. Ο Ihsahn απελευθέρωσε το μυαλό μου και ενθάρρυνε το ακόνισμα των εργαλείων που ήταν απαραίτητα για να ξεκινήσω σωστά το IBARAKI.»

Και προσθέτει: «Τα ηχογραφημένα κιθαριστικά κομμάτια σε αυτό το τελευταίο άλμπουμ είναι στην πραγματικότητα από το 2010/2011. Αυτό το άλμπουμ είναι μια ακουστική χρονοκάψουλα του ταξιδιού μου στη δημιουργία του IBARAKI. Το ‘Kagutsuchi’ ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα αφότου είχε ξεκινήσει η καθοδήγησή μου από τον Ihsahn.»

Λίστα κομματιών:

  1. Hakanaki Hitsuzen
  2. Kagutsuchi
  3. Ibaraki-Dōji
  4. Jigoku Dayū
  5. Tamashii No Houkai
  6. Akumu (Feat. Nergal)
  7. Komorebi
  8. Rōnin” (Feat. Gerard Way)
  9. Susanoo No Mikoto (Feat. Ihsahn)
  10. Kaizoku

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Kagutsuchi» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση