Οι MAN MUST DIE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «The Pain Behind It All» τον Φεβρουάριο.

You are currently viewing Οι MAN MUST DIE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «The Pain Behind It All» τον Φεβρουάριο.

Οι Σκωτσέζοι Technical Death Metallerst MAN MUST DIE, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το ομώνυμο κομμάτι του πολυαναμενόμενου πέμπτου στούντιο άλμπουμ τους, «The Pain Behind It All», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου μέσω της Distortion Music Group.

Η μπάντα σχολιάζει: «Το ‘The pain Behind It All’ είναι το είδος του τραγουδιού που θέλαμε να γράψουμε εδώ και πολύ καιρό, είναι σκοτεινό, βαρύ και έχει μια πραγματική κλειστοφοβική ατμόσφαιρα.»

Το “The Pain Behind It All” των MAN MUST DIE θα είναι ο πρώτος τους ολοκληρωμένος δίσκος μετά από οκτώ χρόνια και η πιο επιθετική τους προσπάθεια μέχρι σήμερα. Ετοιμαστείτε για τον απόλυτο αφανισμό.

Δημιουργήθηκαν στη Γλασκώβη της Σκωτίας το 2002 ως project και γρήγορα υπέγραψαν στην Retribute Records το 2003, κυκλοφορώντας το πρώτο τους άλμπουμ το 2004 με τίτλο «…Start Killing”. Ηχογραφήθηκε σε ένα low budget στούντιο στο Clydebank της Σκωτίας με τον παραγωγό JF Dagenais να κάνει το μακρύ ταξίδι από το Κεμπέκ για την ηχογράφηση/παραγωγή. Ακολούθησε κάποια εκτεταμένη περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και η μπάντα έγινε η πρώτη βρετανική μπάντα που υπέγραψε στην αμερικανική Relapse Records το 2006, μια συμφωνία για δύο άλμπουμ και το πρώτο άλμπουμ «The Human Condition» (2007) ανέβασε την μπάντα στην ευρωπαϊκή σκηνή με περιοδείες μαζί με τους KATAKLYSM, ABORTED, MACABRE και MISERY INDEX. Το «Human Condition» βρήκε επίσης τη μπάντα να ταξιδεύει στον Καναδά για ένα μήνα παραμονής για να ηχογραφήσει για άλλη μια φορά με τον JF Dagenais (KATAKLYSM) για μια αξέχαστη περιπέτεια.

‘Ήταν το 2009 όταν οι MAN MUST DIE κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους «No Tolerance For Imperfection», το οποίο ηχογραφήθηκε από τον Scott «the terminator» Atkins στην Αγγλία. Περιέχοντας τα κομμάτια «Kill It Skin It Wear It» και «It Comes In Threes» τα οποία θα είναι πάντα βασικά στα setlists των MMD. Με αφορμή αυτή την κυκλοφορία οι MMD περιόδευσαν με ονόματα όπως οι MACHINE HEAD, HATEBREED, EXODUS, DECAPITATED και KATAKLYSM.

Κάποια χρόνια προβλημάτων με τα μέλη της μπάντας και τη ζωή γενικότερα επιβράδυναν την εξέλιξη μετά από αυτή την κυκλοφορία, κάποιες αλλαγές στη σύνθεση και η μπάντα επέστρεψε στο στούντιο το 2012 για να ηχογραφήσει το 4ο άλμπουμ της “Peace Was Never An Option”. Σε αυτό το σημείο παρέμειναν μόνο τα ιδρυτικά μέλη Joe και Alan (οι συνθέτες του MMD). Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε από τον Micheal “Raphone” Allan (τώρα ο δεύτερος κιθαρίστας των MMD) σε ένα ταλαιπωρημένο στούντιο στο πίσω μέρος του Beyond στην ανατολική Σκωτία. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Grindscene Records και στην Ευρώπη/σε όλο τον κόσμο από την Lifeforce Records στη Γερμανία.

Τώρα, 8 χρόνια μετά, οι MAN MUST DIE επιστρέφουν με την πιο οργισμένη προσφορά τους, με το πιο σταθερό line up που είχαν ποτέ και την προσθήκη ενός μόνιμου δεύτερου κιθαρίστα για πρώτη φορά, και ενός τρελού Ιταλού sticksman. Υπογράφοντας με την πιο συναρπαστική και καινοτόμο νέα εταιρεία Distortion Music Group. Οι MMD θα δώσουν και πάλι τη μάχη, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό από ποτέ…..

Λίστα κομματιών:

  1. O.C.D.
  2. Patterns In The Chaos
  3. The Pain Behind It All
  4. In The Hour Before Your Death
  5. Clickhate
  6. Enabler
  7. Bring Me The Head Of The King
  8. War Is My Will
  9. Alone In A Crowded Room
  10. Who Goes There?/I.F.F.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «The Pain Behind It All» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση