Οι Ιάπωνες Death Metallers DEFILED θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «The Highest Level» τον Απρίλιο.

You are currently viewing Οι Ιάπωνες Death Metallers DEFILED θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «The Highest Level» τον Απρίλιο.

Οι Ιάπωνες πρωτοπόροι του Death Metal DEFILED, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, «The Highest Level», στις 28 Απριλίου μέσω της Season Of Mist! Για να γιορτάσει αυτή την ανακοίνωση, η μπάντα παρουσίασε ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single, «Off-Limits».

Το ιδρυτικό μέλος και frontman Yusuke Hamada σχολιάζει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ, ‘The Highest Level’. Πρώτα απ’ όλα, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο PV μας, ‘Off-Limits’. Είναι το πρώτο κομμάτι από το άλμπουμ και είναι μια πολύ ξεκάθαρη μελωδία για headbanging. Αν σας αρέσει, μείνετε συντονισμένοι για το νέο μας άλμπουμ. Πιστεύουμε ότι δεν θα σας απογοητεύσει. Σας ευχαριστούμε πολύ!»

Επιπλέον, το 2023 σηματοδοτεί μια σημαδιακή χρονιά για τους DEFILED, καθώς γιορτάζονται τρεις δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου τους demo και είκοσι χρόνια από τότε που οι Ιάπωνες Death Metallers υπέγραψαν με τη Season of Mist!

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Wes Benscoter

Το συγκρότημα θα γιορτάσει αυτή την κυκλοφορία με μια headlining περιοδεία στην Ιαπωνία που θα ξεκινήσει από τις 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου. Στη συνέχεια, η μπάντα θα ακολουθήσει τους HATE και VADER για τρεις συναυλίες στην Ιαπωνία τον Ιούνιο.

Όταν πρόκειται για άμεσο, καταιγιστικό Death Metal, οι DEFILED ανταποκρίνονται! Το «The Highest Level» παραμένει πιστό στην παραδοσιακή Death Metal συνταγή, ενώ η σκληρή συνθετική προσέγγιση της μπάντας προσδίδει στην αυθεντικότητά του. Οι DEFILED επιχειρούν να μην κάνουν φτιασιδώματα με αυτό το νέο full-length, αντιθέτως μιλούν κατευθείαν στην ευαισθησία των φανατικών του Old School Death Metal που απλά ψάχνουν για λίγη face-melting βία!

Λίστα κομματιών:

 1. Off-limits
 2. Stealth
 3. The Highest Level
 4. Entrapped
 5. The Status Quo
 6. Warmonger
 7. Demonization
 8. Inquisition
 9. Madness Accelerated
 10. Delusion
 11. Only the Strongest Survive
 12. Red World
 13. The Last Straw
 14. Requiem

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μοθσικό βίντεο για το «Off-limits» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση