Οι IN FLAMES κυκλοφορούν το νέο τους single «Foregone Pt. 2».

You are currently viewing Οι IN FLAMES κυκλοφορούν το νέο τους single «Foregone Pt. 2».

Οι IN FLAMES αντιπροσωπεύουν τους αρχιτέκτονες του New Wave Of Swedish Death Metal, όντας καινοτόμοι φορείς του groove και της μελωδίας, με αδιαμφισβήτητη επιρροή σε νεότερες μπάντες του χώρου

Σήμερα το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «Foregone Pt. 2», σε σκηνοθεσία Vicente Cordero / Industrialism Films. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Foregone», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου μέσω της Nuclear Blast Records.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Blake Armstrong

Ο Anders Fridén δηλώνει: «Καθώς επανεξετάζαμε τραγούδια στον κατάλογό μας όπως τα ‘Moonshield’ και ‘Gyroscope’, ένιωσα ότι δεν είχαμε κάνει αυτό το στυλ για αρκετό καιρό. Θέλαμε να τιμήσουμε αυτούς τους τύπους τραγουδιών που ενσωματώνουν τη σουηδική folk ατμόσφαιρα, αλλά να τη φέρουμε στη σημερινή εποχή των IN FLAMES. Μουσικά και στιχουργικά είναι μια συνέχεια του ‘Foregone’.»

Το νέο τραγούδι έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για την τεράστια επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος, η οποία ξεκινά στις 12 Νοεμβρίου στο Ταλίν της Εσθονίας. Οι IIN FLAMES θα υποστηριχθούν από τους AT THE GATES, IMMINENCE και ORBIT CULTURE.

Λίστα τραγουδιών:

 1. The Beginning of All Things That Will End
 2. State of Slow Decay
 3. Meet Your Maker
 4. Bleeding Out
 5. Foregone, Pt. 1
 6. Foregone, Pt. 2
 7. Pure Light of Mind
 8. The Great Deceiver
 9. In the Dark
 10. A Dialogue in B Flat Minor
 11. Cynosure
 12. End the Transmission

Μπορείτε να ακούσετε το «Foregone Pt. 2» στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση