HUMAN SERPENT : Ανακοίνωσαν και επίσημα την διάλυση τους! :-(

HUMAN SERPENT : Ανακοίνωσαν και επίσημα την διάλυση τους! :-(

Τρείς μήνες περίπου μετά τον ξαφνικό θάνατο του X., κιθαρίστα και τραγουδιστή των Black Metallers HUMAN SERPENT, ήρθε σήμερα η επίσημη ανακοίνωση από τον ντράμερ της μπάντας Ι. ο οποίος μίλησε για το τέλος του συγκροτήματος. Στο μήνυμα του, το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο facebook, ανέφερε επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να επανακυκλοφορήσουν σε CD τα άλμπουμ των HUMAN SERPENT «Inhumane Minimalism», «For I, The Misanthropist», «Heirlooms Eternal», όπως και άλλο υλικό που αφορά την μπάντα (μπλουζάκια, ραφτά κτλ.). Προσέθεσε ότι υπάρχει και η σκέψη, με την προσθήκη μουσικών τους οποίους σεβόταν ο Χ. και ο ίδιος, να ολοκληρωθούν και δύο άλμπουμ τα οποία ήδη δούλευαν. Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του Ι.

«Αφού αφιέρωσα τον απαραίτητο χρόνο και χώρο για να θρηνήσω τον θάνατο του αγαπητού ισόβιου αδελφού μου X., καθώς και να τιμήσω τη ζωή του, θα ήθελα να αναφερθώ σε ορισμένα θέματα σχετικά με τους Human Serpent και το μέλλον τους ως συγκρότημα.

Το συγκρότημα είναι επίσημα ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, καθώς η ψυχή και η ουσία του δεν είναι πια εδώ. Η δύναμη που εμφύσησε φωτιά και ζωή σε αυτό το βδέλυγμα που ονομάζεται Human Serpent, επέλεξε να αφήσει αυτόν τον σάπιο, βρώμικο κόσμο με τους δικούς του όρους, όπως έλεγε.

Θα υπήρχαν κάποιες ανακοινώσεις για το line up (σκοπεύαμε να τις κάνουμε αμέσως μόλις ξεκινούσαμε τις ηχογραφήσεις για το επερχόμενο ολοκληρωμένο μας αλμπουμ) και αυτές θα ήταν ότι ο 23 δεν ήταν πλέον μέρος της μπάντας από τον Μάρτιο του 2021 και ότι ο H. είχε γίνει πλήρες μέλος από τον Φεβρουάριο του 2021, αναλαμβάνοντας χρέη κιθαρίστα.

Προς το παρόν, θα συνεχίσω, ελπίζω τακτικά, να συνδέομαι στη σελίδα της μπάντας μας στο Facebook, ωστόσο θα ήταν καλύτερο να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μέσω της διεύθυνσης email της μπάντας.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα επίσης να ξεκαθαρίσω:

1) ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ και ΟΛΕΣ οι παραγγελίες θα εκπληρωθούν, ωστόσο ζητώ την υπομονή σας καθώς θα χρειαστώ λίγο επιπλέον χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις παραγγελίες για το split με Moeror και Kvadrat! (Πληροφορίες και ενημερώσεις για τις ενέργειες που έχουμε κάνει θα δημοσιοποιηθούν σε λίγες μέρες).

2) Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι ανάμεσα σε αρκετές εκατοντάδες CD επανεκδόσεων των “Inhumane Minimalism”, “For I, The Misanthropist” και “Heirlooms Eternal”, τα οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαθέσω για αγορά κάποια στιγμή στο κοντινο μελλον.

3) Αυτό συμβαίνει με πολλά άλλα εμπορεύματα, τα οποία περιλαμβάνουν, backpatches, 2 νέα σχέδια T-Shirt, καθώς και μερικά πολύ περιορισμένα μενταγιόν.

4) Υπάρχουν ολκληρωμένα σχεδόν 2 νέα άλμπουμ που δουλεύαμε, τα οποία σκέφτομαι σοβαρά να ηχογραφήσω με τη βοήθεια μουσικών που τόσο ο Χ. όσο και εγώ σεβόμαστε ιδιαίτερα. Ωστόσο, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πρόκειται να γίνει…

Η κληρονομιά μας θα μείνει για πάντα, το πνεύμα των Human Serpent θα ζει για πάντα!!

Hail the Serpent!!!

Και όπως έγραψε ο Χ. σε ένα από τα τελευταία του ανιφέστα: «Οι Human Serpent είναι της ψυχής μου κομμάτι, κουβαλάει του Τέλους μου το αιώνιο Xάος»

Υγ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα μας και δίπλα του, για καλό η για κακό! Ξέρετε ποιοι είστε και πώς μας βοηθήσατε να διαμορφώσουμε και να μορφοποιήσουμε αυτήν την οντότητα που ονομάζεται “Human Serpent”

Ι.»

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση