Οι HORIZON IGNITED κυκλοφορούν το νέο τους single «Carry Me».

You are currently viewing Οι HORIZON IGNITED κυκλοφορούν το νέο τους single «Carry Me».

Οι Φινλανδοί νεοφερμένοι HORIZON IGNITED ολοκλήρωσαν μια απίστευτη ευρωπαϊκή περιοδεία 6 εβδομάδων το περασμένο φθινόπωρο, όπου υποστήριξαν τους HYPOCRISY μαζί με τους SEPTICFLESH και τους THE AGONIST, μαζεύοντας μαζικά νέους οπαδούς στην πορεία. Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της single «Carry Me», το οποίο μέχρι πρότινος περιλαμβανόταν μόνο στην έκδοση βινυλίου του τελευταίου τους άλμπουμ «Towards The Dying Lands», το οποίο κυκλοφόρησε την 1η Ιουλίου 2022 μέσω της Nuclear Blust.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Όταν κυκλοφορήσαμε το δεύτερο άλμπουμ μας ‘Towards The Dying Lands’, υπήρχε ένα τραγούδι που περιλαμβανόταν μόνο ως αποκλειστικό βινύλιο. Είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι με μια τεράστια γέφυρα και αποφασίσαμε να το παίξουμε ζωντανά κατά τη διάρκεια της πρώτης μας ευρωπαϊκής περιοδείας με τους HYPOCRISY. Γρήγορα παρατηρήσαμε ότι λειτουργεί και σε live περιβάλλον και από τότε όλοι έχουμε ερωτευτεί βαθιά το κομμάτι, οπότε με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την ψηφιακή κυκλοφορία του ‘Carry Me’! Ελπίζουμε αυτό το κομμάτι να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας όσο ευχαριστεί και εμάς και ανυπομονούμε να το παίξουμε ξανά ζωντανά.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Caelan Stokkermans

Δημιουργήθηκαν το 2017 από τους κιθαρίστες Johannes Mäkinen και Vili Vottonen, και το ντεμπούτο άλμπουμ «After the Storm» εξαπολύθηκε όταν οι βόρειοι άνεμοι έπνιξαν τη γενέτειρα των HORIZON IGNITED, την πόλη Kouvola, στις αρχές του 2019. Το πλήρως αυτοκυκλοφορημένο άλμπουμ συνάντησε πολύ θετικά σχόλια και η μπάντα έχει αφήσει έκτοτε το στίγμα της. Η ποικιλόμορφη κατηγορία των HORIZON IGNITED – συναρπαστικό και καθοδηγούμενο από την κιθάρα μελωδικό Death Metal αρωματισμένο με πιασάρικα Metalcore στοιχεία, μεταξύ άλλων.

Λίστα κομματιών:

  1. Beyond Your Reach
  2. Servant
  3. Towards the Dying Lands
  4. End of the Line
  5. Guiding Light
  6. Reveries
  7. Aching Wings
  8. Death Has Left Her Side
  9. Fall Apart
  10. Eventide of Abysmal Grief

Μπορείτε να ακούσετε το «Carry Me» στο βίντεο που ακολουθεί:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση