Οι HOLLYWOOD NIGHTMARE κυκλοφορούν το νέο τους single «The Rayne».

You are currently viewing Οι HOLLYWOOD NIGHTMARE κυκλοφορούν το νέο τους single «The Rayne».

Οι HOLLYWOOD NIGHTMARE κυκλοφόρησαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το τελευταίο τους single «The Rayne», μια αληθινή ιστορία που απευθύνεται σε όσους υποφέρουν από κατάθλιψη, αυτοκτονικές σκέψεις και σωματικές ασθένειες όπως η αλωπεκία. Το κομμάτι προέρχεται από το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος «Inferno» και το βίντεο σκηνοθετήθηκε από την Kerrigan Production.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο και αφιερωμένο στη Madison Rayne. Σε όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν από αλωπεκία και αυτοκτονικές πράξεις ή/και σκέψεις, εμείς οι HN είμαστε μαζί σας και ελπίζουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστούμε όλους.»

Οι HOLYWOOD NIGHTMARE είναι ένα από τα πιο heavy συγκροτήματα, προερχόμενο κατευθείαν από τους δρόμους του Hollywood, CA. Από την κυκλοφορία του πρώτου τους EP, «Scary AF» το 2019 και αρκετών singles, η μπάντα έχει αποκτήσει δυναμική και έχει εδραιώσει τη φήμη της στη μουσική βιομηχανία.

Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε συνεντεύξεις ραδιοφωνικών σταθμών, περιοδικών και έχει μοιραστεί τις σκηνές με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως: ESCAPE THE FATE, ATTILA, Luke Holland/Jason Richardson και προσκλήθηκε να ηγηθεί του Metal In The Mountains Festival του 2021. Η μπάντα έχει επίσης εμφανιστεί σε διάφορες πλατφόρμες όπως: Rock Rage Radio, Local Band Smokeout, Flirt Magazine, KJAG και πολλές άλλες. Η μπάντα έχει ωριμάσει τον ήχο της και έχει αναπτύξει την εικόνα της κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στο νέο τους άλμπουμ, «Inferno», που κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Λίστα κομματιών:

 1. Inferno
 2. The Haunted
 3. Interlude
 4. Fade Out
 5. Temptation (Jager Swag)
 6. Fire
 7. In A Beginning
 8. Slow Motion (Rock Version)
 9. The Rayne
 10. Super Nova
 11. Ash

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The Rayne» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση