Οι GODS OF GAIA αποκαλύπτουν βίντεο για το τραγούδι «The Redeemer».

You are currently viewing Οι GODS OF GAIA αποκαλύπτουν βίντεο για το τραγούδι «The Redeemer».

Η ορχηστρική Death Metal κολεκτίβα, GODS OF GAIA, αποκαλύπτουν το νέο τους καθηλωτικό βίντεο στίχων για το τραγούδι «The Redeemer». Αυτό το ηχητικό ταξίδι είναι ένα δείγμα του επερχόμενου άλμπουμ τους «As Daylight Dies», το οποίο αναμένεται να επανακυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, υπό το έμβλημα των Wormholedeath. Αυτή η οπτικοακουστική επίθεση αντικατοπτρίζει την ένταση της μουσικής και των στίχων, προσφέροντας μια βαθιά κατάδυση στην καρδιά του κόσμου των GODS OF GAIA.

Το «As Daylight Dies» χαρακτηρίζεται από μια μοναδική συγχώνευση στοιχείων. Οι GODS OF GAIA μπλέκουν με τόλμη βίαια riffs, ακραία φωνητικά και επικές ορχηστρικές ενορχηστρώσεις για να δημιουργήσουν μια ακουστική εμπειρία που αψηφά τις συμβάσεις. Αυτή η συλλογή συνθέσεων γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της ωμής δύναμης των ηλεκτρικών κιθάρων, των ντραμς και του μπάσου και των συναισθηματικών αποχρώσεων μιας συμφωνικής ορχήστρας.

Βουτώντας βαθιά στα θέματα της οικολογικής καταστροφής, της κατάχρησης εξουσίας και της λαχτάρας για ελευθερία, οι στίχοι των GODS OF GAIA διαπερνούν την καρδιά των κοινωνικών ζητημάτων, καλώντας το κοινό να αφυπνίσει την εσωτερική του συνείδηση.

Οι GODS OF GAIA είναι μια κολεκτίβα ανώνυμων μουσικών και συνθετών που προέρχονται από διάφορες γωνιές του πλανήτη. Ορισμένα μέλη είναι γνωστά για άλλα αναγνωρισμένα πρότζεκτ, ενώ άλλα παραμένουν ανεξερεύνητα ταλέντα. Η μπάντα πιστεύει ακράδαντα ότι η ταυτότητα των μελών της δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με την επιτυχία ή την αποτυχία των καλλιτεχνικών τους προσπαθειών- αντίθετα, η μουσική μιλάει από μόνη της.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Intro
 2. Bow to Me
 3. I Want Out
 4. As Daylight Dies
 5. Interlude
 6. The Redeemer
 7. Concerto
 8. Downfall
 9. Conscience
 10. Schicksal (Opera)
 11. Our Time

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «The Redeemer» παρακάτω:

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση